Folk

FOLK

Debat
27. december 2018

Trump I

Efter 705 dage i embedet har USA’s præsident fremført 7.546 falske eller vildledende påstande, noterer Washington Post. Juleaften hånede han en syvårig for at tilhøre de ’marginale’ få, der tror på Julemanden.

Donald Trump II

Den gamle gnavpot i Det Hvide Hus (der tilhører de marginale få, der ikke tror på klimaændringer), kunne dog ikke overbevise syvårige Collmann Lloyd. Hun tror stadig på Julemanden, afslørede medier efterfølgende.

Pave Frans

Fra Guds stedfortræder var julebudskabet, at lykken hverken er gods eller guld, og at opulent forbrugerisme ikke er vejen til frelse. Det udtalte han fra sin prædikestol i verdens mest opulent ornamenterede udstyrsstykke af et gudshus.

Brigitte Bardot

Den aldrende sexkilling bad i går præsident Macron om et ’julemirakel’. Frels dyrene, hr. præsident, bønfaldt hun med henvisning til de tre millioner dyr, der dagligt myrdes i franske slagtehaller under »barbariske og uværdige« forhold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her