Folk

FOLK

Debat
28. december 2018

Døde nazister

Der er stadig betydelig interesse for at identificere landsmænd, der var nazister. 11.000 gange har nysgerrige downloadet de udsnit af Bovrup-kartoteket, som Danske Slægtsforskere offentliggjorde på nettet for to måneder siden.

Brobyggere

Transportministeriet i Slesvig-Holsten ventes i dag endeligt at godkende Femern-forbindelsen, uanset at enkelte klagesager endnu verserer. Dermed kan Danmark endelig blive »landfast med kontinentet«, som Politiken engang skrev.

Andreas Norlén

Får Sverige mon en regering i 2018? I dag har ’talmannen’, formanden for Riksdagen, udbedt sig en telefonrapport fra lederne af de to største partier, Socialdemokraternas Stefan Löfven og Moderaternas Ulf Kristersson.

Houellebecq

Den franske forfatters nye roman, Sérotonine, udkommer 4. januar.  I går kom det frem, at den handler om en ensom, alkoholiseret, medicineret, hvid og homofobisk 46-årig mand, der flakker om i et Frankrig hærget af bondeopstande.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her