Folk

FOLK

’Gud bevare Danmark’.

’Gud bevare Danmark’.

Peter Hauerbach

Debat
31. december 2018

Lars Løkke

Hvad bør være statsministerens nytårsforsæt for 2019? Må vi foreslå: Drop nedrig symbolpolitik og fremmedfrygt i valgkampen, undgå manipulation, tag dig ikke betaling for at mødes med lobbyorganisationer og hold Privat-Lars i kort snor.

Hendes majestæt

Helt frem til kl 18. kan der hos bookmakere satses på, hvilke ord der indgår i Dronningens nytårstale. Laveste odds giver ’kronprinsen’ med 1,18, mens ’abdicere’ giver 7,5. ’Gud bevare Danmark’ kan der dog ikke spilles på.

Svend Brinkmann

Danmarks nationalstoiker, populært kaldet Gajol-Svend, har det fremragende råd til nytårsforsætter, at vi slet ikke formulerer nogen – i al fald ikke, hvis de er kvantificerbare, selvoptimerende og socialt atomiserende.

Informations læsere

2018 blev et dramatisk år fuldt af kalamiteter, krænkelser og katastrofer, og alt tyder på, at 2019 forsætter i samme usle stil. Det vil vi på nærværende dagblad igen gøre os umage for at beskrive og fortolke. Godt nytår til jer alle!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her