Debat
7. december 2018

Noam Chomsky

I dag kan et langt liv i stormløb mod kapitalismen fejres, når den navnkundige amerikanske lingvist og filosof Noam Chomsky fylder 90 år. »Trump-administrationen er monstrøsitetens spids,« sagde han for nylig til Democracy Now. Stadig rørig.

Michael Løve

Kapitalismen fortsætter nu ufortrødent sin sejrsgang. Discountkæden Netto, der åbnede den første butik i 1981, indviede i går butik nummer 500 i Carlsberg Byen i København.

»Det er en milepæl,« siger Nettos direktør, Michael Løve, til Ritzau.

Frank Sinatra

De med lidt mere luft i budgettet fik i går mulighed for at drysse sig med stjernestøv, da auktionshuset Sotheby’s i New York satte 123 genstande fra Frank Sinatras hjem under hammeren. Herunder kunstværker af Hockney, Chagall og Picasso.

Mai Mercado

Apropos velvære afholdes der i dag topmøde om mentalt overskud i Fællessalen på Christiansborg. Her vil socialminister Mai Mercado og repræsentanter fra StressAlliancen finde på tiltag, der skal skabe »mindre stress blandt danskerne«. Held og lykke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her