Folk

FOLK

11. december 2018

Dorit Dudski

Janni Ree og veninden Dorit Dudski laver sammen et nyt show, som sendes via de sociale medier. Booster Universe, hedder det, og det er kendetegnet ved, at alt holdes i en positiv tone. Hårde ord og skidtsnak er bandlyst, fortæller kvinderne til eb.dk.

Janni Ree

Janni Ree benytter dog lejligheden til at komme med en sviner. Første program handler om fordomme, og dem møder Janni Ree ofte, fordi hun tidligere er dømt for svindel:

»Det er direkte ondskabsfuldt. I Danmark kan man ikke få lov at komme videre.«

Laus Høybye

Det er svært at være 11 år, sang Laus Høybye i Krummerne. I dag fylder Krumme 40 år, og det kan også være svært. I hvert fald hvis man prøver at fatte, hvor tiden blev af. Sonja Oppenhagen fylder i øvrigt 70 år i dag, men det er på en måde mere okay.

Colin Kaepernick

Time Magazine offentliggør tirsdag vinderen af titlen ’Årets person’. Sidste år blev #MeToo-bevægelsen årets person, mens Donald Trump fik titlen året inden. Med andre ord: Alt er muligt. Der er dog lave odds på den udskammede quarterback, Colin Kaepernick.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu