Folk

FOLK

12. december 2018

Stein Bagger

Kreditorerne må opgive at finde frem til de 200 millioner kroner, som er forsvundet efter IT-Factory-svindelsagen. De har jagtet pengene i USA, men nu orker de ikke at bruge flere kræfter på at finde frem til dem, skriver eb.dk.

Stein Bagger II

Lige under artiklen på eb.dk er der et link til en anden Stein Bagger-artikel med den påfaldende overskrift: »Stein Bagger taler ud i første interview i otte år: Derfor kører jeg Porsche«.

Baard Owe

Selv om han døde for godt et år siden, er den dansk-norske skuespiller nu biografaktuel. Hans sidste store filmrolle bliver som Christian IV i filmen Christian IV – Den sidste rejse, som har biografpremiere i denne uge.

Inger Støjberg

DR kan fortælle, at Iran blev så stødt over, at Inger Støjberg (V) har en muhammedtegning som baggrundsskærm på sin iPad, at landet i 2017 aflyste et møde om hjemsendelse af afviste asylansøgere. Muhammedtegningerne. Konflikten, der nægter at høre op.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu