Folk

FOLK

Debat
29. januar 2019

Pia Kjærsgaard I

Findes der noget så skønt som beviser på, at ’eliten’ er ude af trit med ’folket’? Information spurgte lørdag, hvorfor håndbold er de intellektuelles yndlingsaversion, og Pia svarer på twitter: ’Fordi det er en skøn folkelig sport, som de intellektuelle ikke fatter’

Pia Kjærsgaard II

Hun fortsætter med et digt: ’landsholdet kæmper kampen, eliten ryger hampen, danskerne jubler, smagsdommerne snubler, synes det er så pinligt, Dannebrog det vajer, med øl og frittes og tweets. Vi takker for kampen, lyser med lampen. Hurra, hvor svært kan det være ??’

Eliten

Samme håndboldtriumf bruger Jyllands-Posten på lederplads til at sige noget om skolepolitik: Ligesom landsholdet iskoldt holder de næstbedste på bænken, bør politikerne droppe den forfejlede inklusion, der holder de bedste børn tilbage. Det er ikke noget, FOLK finder på.

Barrierebyggere

Første spadestik er taget til den nye barriere mod uønskede indvandrere fra syd: Halvanden meter højt stål i grænsens fulde længde, og de få svin, der alligevel skulle slippe igennem, taler man om at skyde. Det drejer sig naturligvis om det danske vildsvinehegn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her