Folk

FOLK

Debat
10. januar 2019

Bianca Castafiore

For 90 år siden dukkede den kvikke renhjertede ungreporter Tintin og hans hund Terry op i det belgiske blad Le Petit Vingtième. Ved fødselsdagsfesten på Møllenborg i dag underholder denne milanesiske nattergal med arier.

George Foreman

I dag fylder sværvægtskæmpen, som Muhammed Ali besejrede under ’rumlen i junglen’, 70. Foreman tilhører i dag den tvivlsomme kreds af sorte berømtheder, som feterer Donald Trump. De tre andre er Dennis Rodman, Tiger Woods og Kanye West.

Viorica Dancila

I dag overtager Rumænien EU’s formandskab uden synderlig begejstring i Bruxelles. Landets socialdemokratiske ministerpræsident har med sine korruptionsamnestier udvist mangel på forståelse for retsstatsprincipper, mener man.

K. K. Berth

DF-ordføreren har en aldrig svigtende sans for rigets væsentlige anliggender: Forleden afkrævede han skatteministeren svar på, hvorfor Toldstyrelsen udsender et ’kulturneutralt’ julekort, hvor ordet ’glædelig jul’ ikke figurerer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her