Folk

FOLK

Debat
26. februar 2019

Oscar 1

Natten til mandag blev de eftertragtede oscarstatuetter uddelt for 91. gang. Alligevel var alt ikke helt, som det plejede. Der var nemlig ingen vært. Egentlig skulle komikeren Kevin Hart have præsenteret showet, men efter en række homofobiske tweets blev den plan droppet.

Oscar 2

Sidste gang priserne blev uddelt uden en vært var i 1989. Men måske kommer vi til at se mere til de værtsløse shows i fremtiden. I hvert fald konkluderede New York Times, at »det viste sig, at Hart – eller hvem, som nu skulle have erstattet ham – stort set ikke var savnet«.

Oscar 3

Et af de øjeblikke, som fremkaldte flest tårevædede kommentarer rundt om på det store internet, var Lady Gaga og Bradley Coopers følelsesladede opførsel af sangen »Shallow« fra filmen A Star Is Born. Lady Gaga endte da også med at hive prisen for bedste sang med hjem.

Oscar 4

Noget andet Lady Gaga også tiltrak opmærksomhed på var den verdensberømte Tiffany-diamant, hun bar rundt om halsen. Diamanten er på 128,54 karat, kun to kvinder har tidligere båret den offentligt, og ifølge Vogue er den knap 200 millioner kroner værd.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her