Folk

FOLK

1. marts 2019

Margrethe Vestager

Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, bakkede i onsdags i Jyllands-Posten op om Margrethe Vestagers kandidatur til posten som EU-formand: »Er der en mulighed for, at en dansker kan få den post, skal vi sige ja til det, selv om det er Margrethe Vestager.«

Søren Espersen

Det må siges at være en helt ny form for kærlighed mellem de to partier, og journalisten troede da heller ikke sine egne ører: »Der er ingen tvivl i dit sind overhovedet?« spurgte han. »Nej,« svarede Espersen. »Hun skal have den?« prøvede journalisten igen. »Ja, bestemt,« svarede Espersen.

Kristian Thulesen Dahl

Allerede torsdag sluttede romancen mellem DF og De Radikale imidlertid brat. Dansk Folkepartis far, Kristian Thulesen Dahl, brød sig ikke om den nye svigerdatter: »DF støtter ikke Vestager som EU-kommissær. Hun vil mere EU – mindre DK. Vi vil det modsatte!«

Belgiere

Og så til noget helt andet. I Belgien er to mænd blevet dømt for at spise et pindsvin. Det er ulovligt i Belgien, fordi pindsvinet er fredet. De to gerningsmænd blev opdaget, fordi den enes kone på de sociale medier havde delt en opskrift på pindsvin i hvidløg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Grethe Preisler
Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu