Folk

FOLK

15. februar 2019

Claus Hjorth

Danmarks forsvarsminister er en høg. I modsætning til NATO’s generalsekretær og USA’s NATO-ambassadør vil han ikke udelukke atomvåben som svar på mulige russiske missiltrusler. Hvor han vil få dem fra, vides ikke.

Spike Lee

… Martin Scorsese, Quentin Tarantino og 100 andre topnavne fra filmstjerneverdenens mest lysende firmament har set sig gale på oscarkomiteen, fordi den har accepteret reklameafbrydelser i transmissionen af prisuddelingen …

Filmarbejdere

… der betyder, at tv-seere går glip af uddeling af priser for ’bedste makeup og frisure’, ’bedste klipning’, ’bedste kulissemager’ osv. Det er respektløst over for vores kolleger, som er lige så meget filmkunstnere som vi, protesterer de.

Said Mansour

Islamister, der påkalder sig menneskerettigheder, de aldrig ville give andre, hvis de fik magt som de har agt, er nu en rørende ting. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol har just afvist Brønshøj-boghandlerens udvisningsklage.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu