Folk

FOLK

16. marts 2019

Gautama Buddha

»Bed ikke om lettere byrder, men om stærkere skuldre,« sagde Gautama Buddha for ca. 2.500 år siden. Visdomsordet stod i torsdags som motto for sidste afsnit af DR1’s seermagnet Alene i vildmarken. Tre af de oprindelige otte deltagere befandt sig stadig i den norske natur.

Mads Ravn

»Alting har en begyndelse, og alting har også en slutning,« sagde den spirituelle østjyde Mads, da han som den tredjesidste lod sig hente på dag 55, årets første snevejrsdag. Mads så det som kulminationen på en årelang søgen efter glæden ved bare at være det, man er.

Mette Mortensen

»Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det,« ridsede vildmarksdeltageren Mette ind i væggen på den mosforede hytte med gulv af gran, hun lynhurtigt fik bygget sig. Et lægebesøg og et vægttab på 17 kg fik hende til at tænke på at tage hjem, og det gjorde hun så efter 58 dage.

Falkemanden

»Hold kæft, hvor fedt,« sagde Flemming Sanggaard (af sig selv kaldet Falkemanden), da tv-holdet på dag 60 kom sejlende med hans familie og fortalte, at han havde vundet Alene i vildmarken. Falkemanden vandt på trods af et hul i sin støvle og et vægttab, han skjulte for lægerne.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu