Folk

FOLK

Debat
19. marts 2019

Lille Ib

Et nyt kapitel har føjet sig til føljetondiskussionen om, hvem der var mest åndssvag at høre på i 24syv-radioportrættet, hvor skuespiller Ghita Nørby gennem en time skælder ud på journalist Iben Maria Zeuthen for at gå mere op i sig selv end i sin interviewperson.

Store G

På Instagram har Iben Maria Zeuthen delt et foto af sine forberedelser til de planlagte syv timers interview og i første linje er de tiltænkte roller skitseret: ’lille Ib+Store G’. I den første time skal ’det falske selv’ bekræftes. Det fremgår ikke, om der menes Ib eller G.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iben Maria Zeuthen (@ibenmgz) on

Den dominerende kvinde

Først i 3.–5. time var planen psykologisk at åbne Ghita Nørby og få hende til at træde i karakter for at ’vise den dominerende kvinde’. Bare hvis nogen skulle tro, at Lille Ib var ubevidst om, hvordan Store G ville reagere på hendes lillepigefremtræden og banale spørgsmål.

Den lille vilde

Under interviewet undrer Ghita Nørby sig over, om hele formålet er at få hende til at dumme sig. Iben Maria Zeuthen benægter. Men den sidste planlagte fase er at nå frem til ’raseri/den lille vilde’ for psykologisk at vise forfaldet. Det klarede dygtige Ib på langt mindre end syv timer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her