Folk

FOLK

Debat
25. marts 2019

Livsnydere I

Hvis du betragter dig selv som en del af livsnydersegmentet i den kreative klasse – dem, der dyrker yoga, altid har kold chablis på køl og tager på Louisiana og (gen)ser Dea Trier Mørchs linoleumstryk – så har du med sikkerhed også fået de første omgange stenbiderrogn.

Livsnydere II

Og hvis du betragter dig selv som en del af livsnydersegmentet i den kreative klasse – dem, der elsker Italien, forsøger at reducere deres klimaaftryk og kalder ’Green Book’ fantastisk – så har du med sikkerhed også lagt billeder af dine rogn på de sociale medier.

Livsnydere III

Men hvis du betragter dig selv som en del af livsnydersegmentet i den kreative klasse – dem, der har en Hövding om halsen, køber kardemommesnurrer hos Juno og elsker programmet ’Danmarks næste klassiker’ – så kommer der her en oplysning, der vil ryste dig ...

Kvabsoen

Stenbiderrogn findes ikke. Stenbideren er en han og bærer ikke rogn. Det gør derimod hunfisken – kvabsoen, som ingen taler om. Hvis du virkeligt ser dig selv som en del af livsnydersegmentet i den kreative klasse, går den slags undertrykkelse ikke. #kvabsoenovertagersome

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her