Folk

FOLK

26. marts 2019

Amalie Have

Først førte denne kvindesagsforkæmper med sine 89.000 instagramfølgere kampagne for at få musikeren Lukas Graham til at droppe en genindspilning af et nummer af en amerikansk rapper, der var voldelig mod kvinder, herunder sin gravide ekskæreste.

Kirsten Birgit

Så førte denne falske kvinde satirekampagne på Radio24syv for at få Amalie Have til at forklare, hvordan sådan en helligfrans som hende kan lytte til Elvis på Spotify, når han er anklaget for at have været et svin over for kvinder.

Mads Brügger

Amnesty International, som Amalie Have arbejder for, kalder det chikane og kæder det sammen med den udbredte digitale chikane, mange kvinder i den offentlige debat er udsat for. Så bare vent til 24syv-chefen sender en lille pige med en meget stor mikrofon.

Walisiske børn

In other news har regeringen i Wales foreslået, at det skal være forbudt at slå sine børn. Wales vil i givet fald være først i Storbritannien med et sådant forbud. Regeringen lover dog, at man fortsat vil kunne børste sit barns hår mod dets vilje. Take back control!

Amnesty International har bedt Radio24syv beklage og tilbagetrække de dele af kanalens satireprogram Den Korte Radioavis, der gør nar ad det feministiske aktivist og instagram-navn Amalie Have. Her er det Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra programmet.
Læs også
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu