Folk

FOLK

Debat
30. marts 2019

Sommertid I

Så skal vi til det igen. Natten til søndag går vi over til sommertid, og selv om det betyder, at vi får en my mere dagslys ud af døgnet, er sommertid primært bare irriterende. Især fordi man skal til at finde gamle manualer frem, så man kan stille uret i ovnen og bilen.

Sommertid II

Og er du også en af dem, der aldrig kan huske, om uret skal en time frem eller tilbage her om foråret, kommer her en række nemme huskeregler, du altid kan ty til, når du kommer i tvivl, om du mandag morgen kan sove en time længere eller skal op en time før.

Sommertid III

Når pandaerne Mao Sun og Xing Er nået frem til Danmark, stilles uret frem. Når Konservative ser ud til at gå frem, stilles uret frem. Og når Maria & Bea-fans spirer frem, stiller vi uret frem. Når Britt Bager lægger sit syn på partistøtte frem, stiller vi uret frem.

Sommertid IV

Nogle kan bedre huske det ved at sige: Når Theresa May træder tilbage, træder Boris Johnson frem, og så stiller vi uret frem. Eller når Radio24syv træder tilbage, vinder vestjysk provinsradio frem, og så stiller vi urene frem. Så enkelt kan man også huske det.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her