Folk

FOLK

7. marts 2019

Paul Manafort

Hele 35 retlige tiltaler er foreløbig rejst imod Trump-medarbejdere (og russiske agenter) i den undersøgelse, særanklager Robert Mueller er på vej med.

I dag ventes den tidligere kampagnechef  idømt fængselsstraf på 19-24 år.

Tulle & Pernille

Skønt folketingsvalget ikke er datosat, er valgkampen i fuld gang. I Sønderjylland er der udsigt til frygt og væmmelse, når opkomlingen Nye Borgerlige og metaltrætte Dansk Folkeparti i dag skal bejle til det gule Danmarks gunst.

Klaus Riskær

For en anden politisk opkomling kan der være gunst at hente i Kreml, der gladeligt støtter disruptive elementer i Vesten. Personpartiet udtaler til Berlingske, at Vesten er aggressor over for et Rusland, der da bare kan indlemme Krim.

Marie Kondo

Netflix-fænomenet, der excellerer i at forvandle horribelt rodede hjem til indbydende enkle komfortzoner, bringes nu af avisen Haaretz i forslag til at løse verdens mest rodede konflikt: den mellem israelere og palæstinensere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu