Folk

FOLK

Debat
8. marts 2019

Natasha Al-Hariri

Hvis man hører til dem, der virkelig har glædet sig til kvindernes internationale kampdag, kan man starte ud med feministisk morgensang på Københavns Hovedbibliotek allerede kl. 8.30. Konsulent og feminist Natasha Al-Hariri er sangvært og pianisten Lise Ellevang Rasmussen sørger for musikken.

’Byg en kvinde op’

Og hører man til dem, der kan holde den kørende hele dagen, kan man i aften opleve Nat Fogel og Nilgün Erdem i duoen ’Byg en kvinde op’. De optræder i Vega, og ifølge Kvinfo, som står for arrangementet, vil de »ryste op i os med urban dance og spoken word«. Sanne Søndergaard kommer også.

Kronprinsesse Mary

Mary holder 8. marts med UN Women og Boston Consulting Group’s ’Gender Diversity's Roundtable’ i FN Byen i København. Det er et ligestillingsinitiativ, som arbejder for »at fremme kønsdiversitet i Danmark gennem blandt andet vidensdeling og tænketanke.«

Prinsesse Benedikte

I den helt anden ende af landet og skalaen befinder Prinsesse Bennedikte sig i dag. Hun er nemlig i Herning, hvor hun frem til søndag skal overvære ’Dansk Varmblods Hingstekåring’, som finder sted i Jyske Bank Boxen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her