Folk

Mens Britt Bager selv er tavs om partistøtte på 100.000 kr., opfordrer hun S til at »komme ud af busken«

Siden det kom frem, at Britt Bager havde udnyttet et hul i partistøtteloven til at skjule støtte på 100.000 kroner, har hun skrevet om alt muligt andet på Twitter 32 gange. Men hun er fortsat ikke »tilgængelig« for kommentarer til sagen om partistøtte
Siden det kom frem, at Britt Bager havde udnyttet et hul i partistøtteloven til at skjule støtte på 100.000 kroner, har hun skrevet om alt muligt andet på Twitter 32 gange. Men hun er fortsat ikke »tilgængelig« for kommentarer til sagen om partistøtte

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
20. marts 2019

Venstres politiske ordfører opfordrer på Twitter socialdemokraterne til at »komme ud af busken og levere konkrete svar på de efterhånden utallige huller i deres pensionsplan«. Ordføreren har mange spørgsmål, blandt andet: »hvad skal det koste?«.

»100.000???« foreslår en Twitter-bruger med høflig henvisning til, at Britt Bager i flere dage har nægtet at svare på spørgsmål om, hvordan hun udnyttede et hul i partistøtteloven til at skjule navnet på den person, der støttede hendes kampagne med netop 100.000 kroner.

Venstres pressetjeneste oplyser, at Britt Bager ikke er »tilgængelig« for kommentarer, men kan ikke give nogen begrundelse for, at den politiske ordfører ikke kan træffes, skrev Altinget mandag – efter at have forsøgt siden torsdag i sidste uge.

Helt utilgængelig er Britt Bager dog ikke. Siden Altinget begyndte at stille spørgsmål i torsdags, har Bager skrevet om alt muligt andet på Twitter 32 gange. Blandt andet, at socialdemokraterne skal se at komme ud af busken.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Venstre ved du hvor du har.

David Zennaro, Peter Beck-Lauritzen, Carsten Wienholtz, Steen K Petersen, Torben Bruhn Andersen, Torben K L Jensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

I lommen på sponsorerne fra erhvervslivet.

Susanne Kaspersen, Nette Skov, Peter Beck-Lauritzen, Carsten Wienholtz, Steen K Petersen, Torben Bruhn Andersen, Torben K L Jensen, Jan Damskier og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar

Man kan jo med betydelig ret spørge om Vestre er et populistisk parti eller en lukrativ lobby-organisation.

Og måske bør man også spørge, at modtagere af alle disse penge fra velhavende interessegrupper overhovedet beskattes. For man må jo antage, at en del af disse "uregistrerede" penge havner i noget, der med god vilje kan kaldes privat forbrug.

Susanne Kaspersen, Arne Lund, Peter Beck-Lauritzen, Eva Schwanenflügel, Runa Lystlund og Carsten Wienholtz anbefalede denne kommentar
Peter Beck-Lauritzen

Vi skal have styr på hver en krone og hvor de kommer fra, i det politiske arbejde. Længere er den ikke. Det gælder også for politikeres "side-forretninger"/(Løkke-)fonde, sammenfald af
dobbeltposter (avisredaktør og folketingsmedlem) osv. Gennemsigtighed og ordentlighed hedder det. Kom igang!

Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen og Tue Romanow anbefalede denne kommentar

Det her er ikke til hinder for, at Britt Bager siden hen kan blive minister. Måske snarere tværtimod. Hun viser jo blot, at hun gør som farmand: Gafler til sig.

Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar