Kommentar

Os med børn farer også vild i Instagrams pænhed

Som travl børnefamilie er det fristende at holde sig opdateret på venner og bekendtes liv på de sociale medier. Her ser vi det, vi gerne vil se. Og fortaber os i alt det pæne, skriver journalist Maria Skov Quistgaard i dette debatindlæg
Som travl børnefamilie er det fristende at holde sig opdateret på venner og bekendtes liv på de sociale medier. Her ser vi det, vi gerne vil se. Og fortaber os i alt det pæne, skriver journalist Maria Skov Quistgaard i dette debatindlæg

Maria Skov Quistgaard

11. april 2019

Hvem er jeg på Instagram?

Ser jeg mine egne billeder igennem, er jeg én, der laver perler og halloweengræskar med mine unger, tænder stearinlys og fylder køkkenet op med gæster og kører gennem Vestre Kirkegård på en ladcykel i smuk morgentåge (det lyder lidt corny, jeg ved det godt).

Det siger sig selv, at det kun er et meget lille – omend virkelig dejligt – hjørne af mit liv.

Jeg genbesøgte mine egne billeder, fordi en stationcar for et år siden blev spottet for foden af en klippe i det nordlige Californien. Bilen lå på hovedet, og familien i den var omkommet. Føreren var en 38-årig kvinde påvirket af alkohol, og med i bilen var hendes hustru – også 38 år – og deres adopterede børn. Ingen havde seler på. Tilsyneladende kørte kvinden i førersædet, Jennifer Hart, helt bevidst ud over klippen, og der gik kort tid, før sagen ikke længere blev betragtet som en ulykke, men som en forbrydelse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Svend Erik Sokkelund
  • Christian Estrup
Svend Erik Sokkelund og Christian Estrup anbefalede denne artikel

Kommentarer

Svend Erik Sokkelund

Har vi så travlt med at fortælle om det perfekte (drømme) liv, at vi ikke længere har tid til virkeligheden, som så må vente, til vi en dag skulle få lidt tid til overs?

Thomas Østergaard

"Her ser vi det, vi gerne vil se" -> "Her ser vi det, som de gerne vil have vi ser".

Ja, altså for passende definitioner af vi.