Folk

FOLK

2. april 2019

Theresa May

Enhver, der har fulgt blot sporadisk med i britisk politik de seneste måneder, må på et tidspunkt have følt sig lidt som Bill Murray i filmen ’En ny dag truer’, hvor han hver dag vågner op til groundhog day. May pønser nu på en fjerde afstemning om sin Brexit-aftale.

Murmeldyr

En groundhog, eller murmeldyret, er faktisk fascinerende. Når det går i hi, falder pulsen til fire slag i minuttet, kropstemperaturen ned mod halvanden grad, og den trækker vejret én gang hvert sjette minut! At overleve Brexit må kræve nogenlunde samme hvilepuls af May.

Donald Trump

Nok er han frikendt for at have konspireret med Putin, men i dag udkommer bogen Commander in Cheat om præsidentens ublu forhold til golf. Her fortæller kendisser om Trump-bolde, der på magisk vis dukker op af søen, mens deres egne bolde ender i sandgraven.

Løgnere

Apropos viser en ny undersøgelse af 40.000 teenagere i engelsktalende lande, at nordamerikanere er mest tilbøjelige til letsindig omgang med sandheden. Drenge er værre end piger, og de med højere socioøkonomisk baggrund er værre end dem med lav.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Grethe Preisler
Eva Schwanenflügel og Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu