Folk

FOLK

17. april 2019

Mohammed bin Salman

Saudi-Arabiens stærke mand har brug for lidt god omtale. Noget, der kan tage fokus fra krigsforbrydelserne i Yemen, konsulat-mordet i Istanbul og torturen af kvinder, som formastede sig til at kræve ret til at køre bil. For nu bare at nævne et par eksempler.

Mohammed bin Salman II

Til alt held har kronprinsen nu fundet et traditionsrigt motorløb, som er tilstrækkeligt økonomisk presset til ikke at gå så meget op i menneskerettigheder og den slags petitesser. Fra 2020 flytter Dakar Rally til Saudi-Arabien, meddelte løbsarrangøren ASO mandag.

David Castera

Publikum kan se frem til »en af de mest dristige ruter«, hvor kørerne virkelig skal »overgå sig selv«, siger den franske løbsdirektør i en pressemeddelelse. Måske tænker han på risikoen for glatte veje ved Chop Chop Square i Riyadh – pladsen for offentlige halshugninger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu