Folk

FOLK

Debat
25. april 2019

Christopher Zieler

Hans unikke streg og underfundige refleksioner har lyst op i nærværende organ i en del år. Den 1. maj tiltræder han som ansvarshavende redaktør på sin anden avis, nemlig Universitetsavisen. Tillykke til en tegner og tænker.

Sultanen af Brunei

I sultanatet Brunei er der vantro over for verdens vrede over indførelsen af stenings-dødsstraf for homoseksualitet. I et brev til Europaparlamentet kræver sultanatet nu ’tolerance og respekt’ over for dette ønske om at bevare ’traditionelle værdier’.

Marine Le Pen

To europæiske nationalpopulister forbrødres i dag på Christiansborg, når Marine Le Pen, frontfigur for det højreorienterede Rassemblement National modtages i audiens hos den danske folketribun, Søren Espersen, i en helt ny tilnærmelse.

Morten Messerschmidt

Væk er dermed den gamle berøringsangst, som DF’s mand i EU for fem år siden gav mæle med disse ord:

»Trist at et parti med antisemitiske rødder og alle mulige bizarre meldinger kan få så mange franskmænds stemmer.«

 

 

 

 

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her