Folk

FOLK

Debat
26. april 2019

Eric Cantona I

Den tidligere franske landsholdsspiller Eric Cantona er stadig i påskestemning. På Instagram har han uploadet en video, hvor han ligger med et æg på maven og sin penis gemt væk mellem benene. Men pludselig, bum, springer den erigerede penis frem og knuser ægget.

Eric Cantona II

Hvad den dybere mening med Cantonas æggeklaskevideo er, vides ikke. Så sent som i februar var han i spil til posten som fodbolddirektør i Manchester United, men som flere brugere bemærker på Twitter, så viser videoen om ikke andet, at han nok ikke helt klar til den slags udfordringer.

Rasmus Paludan

Den racismedømte provokatørs parti, Stram kurs, har 15.537 ud af de 20.109 vælgererklæringer, som er nødvendige for at stille op til Folketingsvalget. Mange er forargede, men skal man se lidt lyst på det, så kan han jo være med til at hive Nye Borgerlige under spærregrænsen.

Pernille Vermund

Og så skal vi heller ikke glemme den store underholdningsværdi, der vil blive skudt ind i de ofte lidt tunge og forudsigelige partilederdebatter. Vi nævner i flæng: Pernille Vermund, Klaus Riskær, Uffe Elbæk, Rasmus Paludan. Og så Søren Pape, selvfølgelig. Game on.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her