Folk

FOLK

26. april 2019

Eric Cantona I

Den tidligere franske landsholdsspiller Eric Cantona er stadig i påskestemning. På Instagram har han uploadet en video, hvor han ligger med et æg på maven og sin penis gemt væk mellem benene. Men pludselig, bum, springer den erigerede penis frem og knuser ægget.

Eric Cantona II

Hvad den dybere mening med Cantonas æggeklaskevideo er, vides ikke. Så sent som i februar var han i spil til posten som fodbolddirektør i Manchester United, men som flere brugere bemærker på Twitter, så viser videoen om ikke andet, at han nok ikke helt klar til den slags udfordringer.

Rasmus Paludan

Den racismedømte provokatørs parti, Stram kurs, har 15.537 ud af de 20.109 vælgererklæringer, som er nødvendige for at stille op til Folketingsvalget. Mange er forargede, men skal man se lidt lyst på det, så kan han jo være med til at hive Nye Borgerlige under spærregrænsen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Oluf Husted
  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
Thomas Tanghus, Oluf Husted, David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu