Folk

FOLK

Debat
27. april 2019

Rasmus Paludan I

Politisk provokation lønner sig, hvis man fremturer. Partiet Stram Kurs er på vej ud af landsby-tosse-tilværelsen: Kun få tusinde underskrifter skiller Stram Kurs fra opstilling til det tilstundende valg. Voldsmænd blev de bedste hververe.

Rasmus Paludan II

Den racismedømte Paludan kommer dermed tættere på en international scene, hvorfra han på én gang kan gøre sin nation til grin og lægge den for had. Og hvem ved: Måske genopføre Muhammed-krisens tragedie som farce?

Daniel Dencik

En anden skurkerolle går til denne skuespiller i den 25. James Bond-film, hvis indspilning begynder i morgen. Han bliver fjerde danske Bond-skurk efter Mads Mikkelsen, Jesper Christensen og Ulrich Thomsen. Dansk er dæmonisk.

Uffe Elbæk

Alternativets store rorgænger skal i dag på partiets landsmøde i Odense forsøge at styre fri af beskyldninger om en repressiv kurs over for kritikere på de indre linjer. Flere møgsager har sendt vælgertilslutningen tæt på spærregrænsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jeg ret sikker på at Daniel Dencik er forfatter og instruktør, og næppe kandidat til en skurkerolle i James Bond.
David Dencik, derimod, har gjort sig velbemærket som dygtig og troværdig skuespiller i en lang række roller. Det er slet ikke umuligt at han kunne være et emne til rollen
BBC sagde dog i går at skurkerollen var gået til Rami Malek.
Så hvem ved?