Folk

FOLK

Debat
1. maj 2019

Mette Frederiksen

Det er arbejdernes internationale kampdag, og Socialdemokratiets formand har et stramt program. Kl. 7 holder hun tale i DSU Aalborg, kl. 9 på Skt. Knuds Torv, Aarhus, kl. 12.30 i Kongens Have, Odense, og kl. 15.45 i Fælledparken, København.

Husk: Vandpistoler er forbudt.

Mette Frederiksen II

Formentlig vil statsministerkandidaten bruge lejligheden til at opfordre venstrefløjen til at stå sammen i kampen mod ulighed og klimaforandringer.

Underforstået: Bring mig til magten og accepter en højredrejet udlændingepolitik. Og Henrik Sass Larsen som kassemester.

Christian Poll

Når Alternativet bliver beskrevet som en del af ’venstrefløjen’ eller ’rød blok’, plejer de som regel at protestere. Men nu er de afsløret: Ifølge Altinget skal partiets finansordfører holde 1. maj-tale i Frederiksværk. Et forsigtigt gæt er, at fanerne her vil være røde.

Christian Poll II

Til Alternativets held er der foreløbig ikke så mange, der har opdaget det, der vel må karakteriseres som et brud med partiets linje. Og sådan forbliver det sikkert. Når finansordføreren går på talerstolen i Multisalen ved Paraplyen, er klokken ikke mere end 7.50.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her