Folk

FOLK

9. april 2019

Emin Agalarov I

For første gang siden Russiagate begyndte at rulle, fortæller en af hovedpersonerne nu om sit eget forhold til Trump. Denne aserbajdsjansk-russiske sanger blev »rigtig glad« over at høre Mueller-rapportens konklusioner, siger han til det russiske medie The Bell.

Donald Trump Jr.

Emin var ham, der arrangerede et møde mellem Trump-kampagnen og en russisk advokat, der angiveligt skulle have noget snavs på Hillary Clinton, hvortil Donald Jr. erklærede »I love it«. Nu siger Emin, at det bare var et trick for at få Trump-folkene i tale.

Robert Mueller

Emin ville naturligvis gerne samarbejde med den særlige anklager om sin viden, da der ikke var noget suspekt ved mødet. Og han skulle alligevel til USA på turné. Men angiveligt ville det have krævet, at han blev i USA, indtil efterforskningen var slut. Så han blev hjemme.

Emin Agalarov II

Tilsyneladende har Emin lige siden haft så pokkers travlt, så han hverken har fået ringet til Mueller eller givet nogen interviews før nu, hvor Mueller-rapporten er klar. Adspurgt om han nu vil genoptage sin forbindelse til Trump-familien, lyder svaret: »Næppe«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu