Folk

FOLK

Debat
11. april 2019

Britt Bager

Venstres politiske ordfører har standhaftigt hævdet, at hun har »fulgt reglerne« i sagen om anonyme donationer. Hun burde dog nok have konsulteret andre. Nu er hun politianmeldt for, hvad en juraprofessor kalder »en klar omgåelse af reglerne«.

Anna Mee Allerslev

Også tidligere beskæftigelses- og integrationsborgermester i København havde haft gavn af rådføring med lovens vogtere. Ombudsmanden har konkluderet, at hun »uberettiget« lånte et lokale til sin 30-årsfødselsdag.

»Dermed er der tale om brud på forvaltningsloven.«

Miley Cyrus

Den skandaleramte sangerinde tager førsteprisen for at starte nye traditioner på Instagram. Topløs, men med brysterne dækket af pengesedler, annoncerer hun sin stolthed over sin far. Faren har udgivet en sang, der er nummer ét på hitlisterne. Inspiration til fars dag?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Anette Prehn

En anden, der »måske« er »forud for vores tid« er formanden for regeringens stresspanel. Det siger hun selv, adspurgt om de 12 råd, som skal knække stresskurven. Den banebrydende konklusion: bedre balance mellem de ressourcer vi har og de krav, der stilles til os.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Apropos Anette Prehn værende forud for sin tid kan jeg oplyse, at hendes banebrydende konklusion (jvf. FOLK) stammer fra 1979 og blev oprindelig etableret efter empiriske studier af Robert Karasek.