Folk

FOLK

11. april 2019

Britt Bager

Venstres politiske ordfører har standhaftigt hævdet, at hun har »fulgt reglerne« i sagen om anonyme donationer. Hun burde dog nok have konsulteret andre. Nu er hun politianmeldt for, hvad en juraprofessor kalder »en klar omgåelse af reglerne«.

Anna Mee Allerslev

Også tidligere beskæftigelses- og integrationsborgermester i København havde haft gavn af rådføring med lovens vogtere. Ombudsmanden har konkluderet, at hun »uberettiget« lånte et lokale til sin 30-årsfødselsdag.

»Dermed er der tale om brud på forvaltningsloven.«

Miley Cyrus

Den skandaleramte sangerinde tager førsteprisen for at starte nye traditioner på Instagram. Topløs, men med brysterne dækket af pengesedler, annoncerer hun sin stolthed over sin far. Faren har udgivet en sang, der er nummer ét på hitlisterne. Inspiration til fars dag?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Apropos Anette Prehn værende forud for sin tid kan jeg oplyse, at hendes banebrydende konklusion (jvf. FOLK) stammer fra 1979 og blev oprindelig etableret efter empiriske studier af Robert Karasek.