Folk

FOLK

Debat
2. maj 2019

Jørgen Ramskov

En kaptajn forlader et skib i havsnød: Hvordan Radio24syv eventuelt videreføres, er uvist.

Men ’friske øjne’ på Danmarks ’originale taleradio’ må der til, udtaler den afgående – nyt direktørjob venter i Producentforeningen.

Yetien

Indiske soldater har i Himalaya fundet spor af Den Afskyelige Snemand og angiveligt fremlagt fotodokumentation, som forskere nu gransker. Fodsporene (81 x 35 cm store) var sat i sne nær Mount Makalu, verdens femtehøjeste bjerg.

Simon Simonsen

En S-folketingskandidat tordner mod partifælle og Roskilde-borgmester Joy Mogensens brug af anonym sæddonor og anbefaler hende at finde en barnefader blandt DK’s »500.000 skønne barnløse vidunderlige mænd«. Nyt vælgersegment?

Julian Assange

Überwhistlebloweren må imødese endnu mere fravær af bevægelsesfrihed. Efter års forskansning i Ecuadors ambassade skal han nu sone 50 uger i et af Hendes Majestæts fængsler, afgjorde en domstol i går. Uden kat, men med gårdture.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her