Folk

FOLK

16. maj 2019

Peter Thygesen

På vegne af den gratis nyhedstjeneste Globalnyt tog Informations afrikaskribent i går imod den estimerede Nairobi-pris. Prisen, der vil hædre god formidling om udviklingslande, tilfalder alle mediets medarbejdere og frivillige.

Halfdan Rasmussen

Kruspersille-humanisten, der skrev de mindste heltekvad og de muntreste tosserier, var selve antitesen til en racist. Nu udrenses ny udgave af hans rim, idet forlaget vil forskåne opvoksende børn for ordene ’hottentot’ og ’neger’.

Kina-censorer

Mere radikalt gås der til værk i Riget i Midten, hvis cyberpoliti nu tæller over to millioner mand: Efter tidligere at have lukket ned for Google og Facebook er nu også Wikipedia utilgængelig for brugere bag den store kinesiske brandmur.

Mette Frederiksen

5.000 importerede røde roser har Danmarks forventelige næste statsminister uddelt under valgkampen. Det er en smuk, men ikke så grøn gestus. Ifølge Concito er CO2-aftrykket så stort som op til 50 flyrejser til Sydeuropa.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu