Folk

FOLK

18. maj 2019

Per Zeidler I

Den tidligere lokalpolitiker i Syddjurs Kommune blev torsdag idømt et havlt års betinget fængsel sammen med en anden 55-årig mand for rufferi – nærmere bestemt for at have arrangeret 73 gangbangs med en fortjeneste på 200.000 kr. for de seksuelle orgier.

Per Zeidler II

Et beløb, som de nu skal tilbagebetale. I retten forklarede Per Zeidler, at han og makkeren udelukkende var drevet af lyst, ikke profit. Sagen begyndte i efteråret 2017, efter Århus Stiftstidende afslørede Zeidlers medvirken i sexfesterne.

Ella Bohlin

Først bryster, nu jagtbøsser. Den svenske EP-kandidat fra Kristdemokraterna, der går til valg på Sveriges ret til selvbestemmelse på jagtområdet, har fået fjernet sin video fra Facebook, da hun går rundt med et jagtgevær over skulderen. For skarpt til Zuckerberg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

Om Game of Thrones :
Desværre går det ad helvede til når forfatteren er forstopoet med andre udgivelser.