Folk

FOLK

20. maj 2019

Jerntroneaspiranter

I dag sender HBO det allersidste afsnit af verdens dyreste og mest sete tv-serie, Game of Thrones. Fantasyserien er baseret på bogserien En sang om is og ild af George R. R. Martin, som han ikke nåede at skrive færdig, før den blev overhalet af tv-udgaven. Sæson 6, 7 og 8 er derfor skrevet direkte til tv.

Dragemødre

Martin er stadig med som konsulent og har således godkendt serieskaberne David Benioff og D.B. Weiss’ beslutning om at lade den ellers så retfærdighedssøgende dronning Daenerys Targaryen gå amok i næstsidste afsnit, hvor hun og hendes ildspyende drage tog livet af en hel by.

Underskriftindsamlere

Visse fans af serien er så utilfredse med den bratte karakterudvikling, at de har startet en underskriftindsamling på hjemmesiden change.org. Her kræver de en ny og bedre skrevet slutning på historien. Godt en million mennesker har skrevet under indtil videre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu