Folk

FOLK

21. maj 2019

Bookmakere

En australsk spiltjeneste var angiveligt så sikre på, at Labour ville vinde lørdagens valg, at de allerede i torsdags udbetalte 6 mio. kr. til dem, der havde spillet på arbejderpartiet. Du gætter aldrig, hvad der så skete.

Spillefugle

FOLK-redaktionen er dog ikke sådan at løbe om hjørner med. Vi kender et 6 mio. kr. PR-stunt, når vi ser et, og hvad kan få gamblere til lommerne som taskenspillere, der tilsyneladende er dumme nok til at kaste penge i grams? Som om vi ville give omtale til den slags.

Heinz-Christian Strache I

Østrigs fyrede vicekansler – og DF’s nye sengemakker i Europa – er lidt træt, efter der i weekenden dukkede en video op, hvor han virker mere end villig til at ligge i med russiske penge af tvivlsom oprindelse. Det var »dumt«, siger han. Det kan du kalde det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu