Folk

FOLK

21. maj 2019

Bookmakere

En australsk spiltjeneste var angiveligt så sikre på, at Labour ville vinde lørdagens valg, at de allerede i torsdags udbetalte 6 mio. kr. til dem, der havde spillet på arbejderpartiet. Du gætter aldrig, hvad der så skete.

Spillefugle

FOLK-redaktionen er dog ikke sådan at løbe om hjørner med. Vi kender et 6 mio. kr. PR-stunt, når vi ser et, og hvad kan få gamblere til lommerne som taskenspillere, der tilsyneladende er dumme nok til at kaste penge i grams? Som om vi ville give omtale til den slags.

Heinz-Christian Strache I

Østrigs fyrede vicekansler – og DF’s nye sengemakker i Europa – er lidt træt, efter der i weekenden dukkede en video op, hvor han virker mere end villig til at ligge i med russiske penge af tvivlsom oprindelse. Det var »dumt«, siger han. Det kan du kalde det.

Heinz-Christian Strache II

I øvrigt var det en ’bsoffene Gschicht’, og alle forslag om – ulovlige – politiske og økonomiske studehandler skulle naturligvis respektere østrigsk lovgivning. Så det, Heinz prøver at sige, er: ’Er du sindssyg, jeg ville gerne have colludet, men jeg var jo også fuld.’

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu