Folk

FOLK

22. maj 2019

Bwalya Sørensen

Det blev ikke til et nyt polititilhold for den højrerabiate Rasmus Paludan, så længe denne afstår fra ’direkte kontakt’. Forkvinden for Black Lives Matter Danmark må således afvente nye overlagte chikane-demoer tæt på egen bopæl.

Niki Lauda

Mirakuløst overlevede den østrigske Formel 1-legende i 1976 at forulykke med sin racerbil. Lauda var svært forbrændt og tæt på at kvæles af giftdampe, men kom ikonisk vansiret tilbage og vandt to titler mere. Først i går indhentede døden ham. RIP.

Magnus Carlsen

Det er fornemt besøg i dag, når verdensetteren i skak i dag gæster Cirkusbygningen i København og møder 25 modstandere i simultanskak. Siden spiller han også mod danmarksmester Allan Stig Rasmussen, der blot er nr. 506 i verden.

Alain Delon

Den 83-årige filmcharmør blev mandag hyldet i Cannes med en æresguldpalme for alt, han har givet filmkunsten. Privat er han knap så charmerende. ’Ja, jeg er macho og kan godt stikke kvinder lussinger,’ sagde han i 2018.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu