Folk

FOLK

6. maj 2019

Michael Jackson

Den afdøde, pædofilimistænkte superstjerne med det iøjnefaldende jesuskompleks var fredag aften temaet for en musikgudstjeneste i Helligåndskirken i København. Et kor sang et udvalg af hans storslåede sange, og prædikenen skulle efter sigende bl.a. handle om Guds tilgivelse.

Henrik Marstal

Musikeren og debattøren Henrik Marstal er en af flere kritikere, der finder en Michael Jackson-gudstjeneste upassende. Alene det at opføre hans musik vil genere ofre for overgreb, udtaler Marstal til Berlingske.

Kirken burde i stedet stille sig på de svages side, mener han.

Jens Biegel-Fogh

Aftenens præst kalder det i samme avis kernekristent ikke at skelne mellem rene og urene mennesker, selv om man anerkender nogle handlinger som forkerte, strafbare og fordømmelsesværdige. Den nylige dokumentar om Jacksons angivelige overgreb kalder han for stærk og troværdig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu