Folk

FOLK

1. juni 2019

Misbruger I

Diego Maradona havde en helt fast rutine, da han spillede i Napoli i 1980’erne. Så snart han havde forladt banen søndag og indtil onsdag aften, tog han kokain. Så brugte han tre dage på at komme sig og blive klar til kamp igen. Det fortæller han selv den nye dokumentar Diego Maradona.

Misbruger II

Det stod angiveligt på i årevis, før Maradona dumpede en dopingprøve i 1991. Inden da havde Maradona med succes brugt en rummelig plastikpenis til at smugle rent urin ind til dopingkontrollen. Penissen er i dag udstillet på et museum i Buenos Aires.

Svindler I

Tidligere kontorfuldmægtig Britta Nielsen er sigtet for at have svindlet Socialstyrelsen for 117 mio kroner. Som en anden misbruger startede hun angiveligt i det små ved at 60.000 kroner til sig selv i 1997. Små 300 overførsler senere gav hun sig selv 3.7 mio kroner på én gang.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu