Folk

FOLK

7. maj 2019

Migranter

En ny migrationsbølge er stille skyllet ind over verden. På fem år er antallet fordoblet af folk fra den berørte befolkningsgruppe, der har slået sig ned i et nyt land, og yderligere 26 pct. forbereder sig på at emigrere i år, skriver finansmediet Bloomberg.

Emmanuel Macron

Der er tale om den udsatte gruppe af globale dollarmillionærer, der i stigende grad flytter sig over grænser for at have deres penge i fred. Største vestlige udvandringsland er Frankrig, der har mistet 3.000 af slagsen. Så meget for at have en præsident for de rige.

Nye australiere

Nummer to på listen over modtagerlande er USA, der sidste år modtog 10.000 millionærer. Så meget for fortællingen om kun at få indvandrere fra shithole countries. Topscorer er Australien, der modtog 12.000 millionærer, måske fordi landet ingen arveafgift har.

Inger Støjberg

Danske politikere har jo været i Australien for at studere deres stramme indvandringsregime, men nogle må kun have hørt efter med et halvt øre. Da de kom hjem, indførte de en lov, der truer rige flygtninge med at rippe dem for alle værdier, hvis de kommer herop. Flot.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu