Folk

FOLK

7. maj 2019

Migranter

En ny migrationsbølge er stille skyllet ind over verden. På fem år er antallet fordoblet af folk fra den berørte befolkningsgruppe, der har slået sig ned i et nyt land, og yderligere 26 pct. forbereder sig på at emigrere i år, skriver finansmediet Bloomberg.

Emmanuel Macron

Der er tale om den udsatte gruppe af globale dollarmillionærer, der i stigende grad flytter sig over grænser for at have deres penge i fred. Største vestlige udvandringsland er Frankrig, der har mistet 3.000 af slagsen. Så meget for at have en præsident for de rige.

Nye australiere

Nummer to på listen over modtagerlande er USA, der sidste år modtog 10.000 millionærer. Så meget for fortællingen om kun at få indvandrere fra shithole countries. Topscorer er Australien, der modtog 12.000 millionærer, måske fordi landet ingen arveafgift har.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu