Folk

FOLK

8. maj 2019

Mette Frederiksen

Et slemt maveonde har gjort Socialdemokratiets formand ukampdygtig siden natten til lørdag. »Godt Løkke ikke udskrev valg i mellemtiden,« skrev hun mandag aften i et Facebook-opslag ledsaget af et billede fra hospitalssengen, hvor hun ligger med drop i hånden.

Lars Løkke Rasmussen

Men ak. Som bekendt tog statsministeren ikke hensyn til sin udfordrers sygemelding, da han tirsdag bekendtgjorde valgets udskrivelse. Politik er et beskidt spil. Og Løkke er for langt bagud til at udvise fair play. Ifølge Altingets snit står rød blok til 96 mandater.

Nicolai Wammen

I formandens fravær vil Socialdemokratiet stille med den politiske ordfører i partilederdebatter. Spørgsmålet er, om han kan klare mosten. Den sædvanlige taktik med at gentage samme budskab, uanset hvad han bliver spurgt om, fungerer i hvert fald næppe i længden.

Kristian Andersen

Udviklingen giver DR og TV 2 et forklaringsproblem. Så sent som i mandags afviste de at tillade, at Kristendemokraterne kan stille med deres kandidat i højborgen Vestjylland i stedet for formanden. Ombestemmer de sig ikke, må partiet vel prøve at skaffe en lægeerklæring.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu