Folk

FOLK

Debat
10. maj 2019

Nelson Mandela

For 25 år siden blev han taget i ed som Sydafrikas første sorte præsident. Blandt efterfølgerne har der ikke vist sig statsmænd af sammenligneligt format. Nok genvandt ANC magten i denne uge, men valg for valg svinder flertallet.

Pernille Vermund

Borgerlighedens blonde fornyer formæler sig i morgen med mangemillionærsamleveren, Lars Tvede. Brylluppet står i Espergærde. Så er der da én skat, den i Schweiz eksilerede rigmand ikke flygter fra.

Nicki Bille

Danmarks mest oversete bedste bud på en ny James Bond-skurk er lige nu klubløs fodboldspiller efter klammeri med loven. Modgangen hindrer ham dog ikke i at flirte med Love Island-’realitypigen’ Julie Melsen, noterer Se & Hør.

Mette Frederiksen

Megen vælgerflirt er det ikke hidtil blevet til for oppositionslederen, der stadig døjer med at komme i kampform efter et stygt maveonde. For Aksel Larsen i 1960 gav det fin bonus at tale til danskerne fra hospitalssengen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her