Folk

FOLK

Debat
14. maj 2019

Kristian Pihl Lorentzen

Nogle mener, at valgkampe handler om ikke at ’fucke op’. På den skala går det ikke så godt for Venstres transportordfører, der søndag inviterede vælgere på en tur i damplokomotiv fra Bjerringbro til Struer og retur. På vejen påsatte toget ti naturbrande.

Kristian Pihl Lorentzen II

I sig selv er det ikke just progressivt at indsætte et kulfyret lokomotiv, og det bliver ikke mindre old school af, at han gjorde det samme i 2015.

»Jeg har ikke haft planer om at sætte ild til noget,« undskylder Lorentzen. Nej, det samme kunne man sige om planeten.

Fortidsismænd (m/k)

Apropos grøn omstilling risikerer Londons svar på hjem-IS snart at blive forbudt af byrådet på grund af deres dieselbiler. Softicemaskinen virker kun, hvis motoren kører i tomgang, og så må man jo vælge: Vil du helst have en kold is eller mindre luftforurening?

Anna Sorokin

En 28-årig russer har fået fire til 12 års fængsel for at tage røven på amerikanerne. Hvad har hun dog lavet? Spionage, fake news, hjulpet Trump til magten? Nej, hun har bare udgivet sig for en rig tysk arving og levet i luksus for 213.000 dollar, hun ikke havde. Old trick.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her