Kronik

Kristian Thulesen Dahl: Jeg er stolt af, at vi har overbevist andre partier om truslen fra islamismen

Jeg husker stadig, hvordan det var i starten af 00’erne, hvor DF blev udskammet for at påtale problemerne. Vi er kommet langt siden da, men der er stadig brug for at begrænse migrantstrømmen, så vi bevarer sammenhængskraften i Danmark, skriver Kristian Thulesen Dahl i dette debatindlæg
Formand for Dansk Folkeparti,
	Kristian Thulesen Dahl.

Formand for Dansk Folkeparti,
Kristian Thulesen Dahl.

Mads Joakim Rimer Rasmussen

Debat
24. maj 2019

Jeg har altid været meget glad for det afslappede forhold, vi har til religion her i Danmark. Vores kirke er i sandhed en folkekirke. Et tilbud. Et frirum. Et sted, man kan søge hen, hvis man har behov.

Vi bruger kirken til at markere begivenheder – barnedåb og bryllupper. Nogle bruger kirken mere end andre, men uanset hvordan vi bruger kirken, slipper vi heldigvis for moralske prædikener om, hvorvidt man er ’rigtig’ kristen eller ej.

Religion er en personlig sag i Danmark.

Vi er fritstillet. Fordømmelsen gjorde vi op med for mange hundrede år siden i forbindelse med reformationen. Vi er vores egne præster. »Enhver som er krøbet ud af dåben, er lige meget præst og biskop,« som Martin Luther sagde. Kampen om magten over sjælens frelse forsvandt med reformationen ud af kristendommen.

Men den eksisterer stadig i stor stil inden for islam – og det er det store problem.

Islam er nemlig en lovreligion.

Det betyder, at så snart der er mange troende muslimer i et land, så vil landets samfundsstruktur ændre sig, fordi hverdagen – helt ned til mindste detalje – er styret af islam og dens imamer.

Sveriges uansvarlige politik

For ikke så længe siden besøgte jeg bydelen Rosengård i Malmø. Sverige har som bekendt i årevis ført en meget lempelig politik på udlændingeområdet.

I Danmark fik Dansk Folkeparti indflydelse fra starten af 00’erne, og det gjorde, at udlændingepolitikken løbende blev strammet, alt imens den svenske udlændingepolitik forblev slap, som den altid havde været.

En opgørelse fra 2016 viser, at 44 procent af befolkningen i Malmø har indvandrerbaggrund. Tallet er sikkert højere i dag.

I bydelen Rosengård er tallet hele 86 procent.

Voldtægts- og kriminalitetskurven i Sverige et støt stigende, og i storbyerne er bandekonflikter mellem indvandrergrupperinger en del af hverdagen. I 2017 var der eksempelvis hele 47 skudepisoder i Malmø.

Parallelsamfund er opstået. Tvangsægteskaber, genopdragelsesrejser, æresrelateret vold og kvindeundertrykkelse.

Et nyere studie, der kortlægger de salafistiske miljøer i Sverige, viser, at de voldelige salafistgrupperinger er tidoblet inden for de seneste ti år. Et middelalderligt islamisk verdensbillede, der på ingen måde burde høre hjemme i vores del af verden. Sverige oplever nu konsekvenserne af årtiers uansvarlig udlændingepolitik.

Islams mørkemænd

Når vi ser på Danmark, ved vi derfor også, at jo flere med muslimsk baggrund, der kommer til Danmark, desto sværere bliver det at integrere dem, der allerede er her.

Og netop integrationsopgaven er i forvejen nærmest umulig, når det gælder islamisterne.

Hvordan skal man blive en del af fællesskabet i skolen, hvis man ikke må deltage i skolefester, juleforberedelser, svømmeundervisning og kristendomsundervisning?

Hvordan kan man nogensinde blive integreret, hvis imamens ord er lov – og imamens ord taler imod alt det, det danske samfund står for?

Taler imod lovgivningen. Fraråder muslimske kvinder at gå til politiet, hvis de er udsat for vold. Udstikker retningslinjer for, hvordan man skal slå sit barn, som vi så det i TV 2-dokumentaren Moskéerne bag sløret, der blev sendt i 2016.

For en dansker kan det virke verdensfjernt, at der er mennesker her i Danmark, som går ind for at ægteskabsbrydere og homoseksuelle skal stenes ihjel. At vantro skal dræbes. Men det er i ramme alvor det, som prædikes i moskeer i Danmark – og det bliver taget bogstaveligt af nogle.

Det så vi eksempelvis i forbindelse med terrorangrebet i København i februar 2015.

I øjeblikket befinder der sig en række fremmedkrigere i Syrien, som tog fra Danmark for at kæmpe for Islamisk Stat, hvor uskyldige blev halshugget og stenet ihjel.

Hvorfor tog de afsted?

Fordi de er blevet hjernevasket af islams mørkemænd.

Islam påstås at være en ’fredens religion’, men det virker modsat, når der begås terrorangreb i netop islams navn. Så i stedet for at stikke hinanden blår i øjnene og lade, som om alt er i den skønneste orden, så bør vi slå fast, at islam først kan kalde sig en fredens religion, når den er blevet reformeret.

Når fire ud af ti muslimer i Danmark ifølge en undersøgelse – baseret på interview med 702 muslimer i Danmark – mener, at dansk lov bør bygge på koranen, så har vi et stort problem med de fire ud af ti!

Stolt af resultaterne

For Dansk Folkeparti er det afgørende, at vi styrer og begrænser indvandringen fra primært muslimske lande.

Derfor har Dansk Folkeparti gennem årene fået strammet udlændingepolitikken, så der i sidste ende kommer langt færre hertil.

Det har virket: Vi har i øjeblikket det laveste antal asylansøgere i 11 år.

Derudover må vi insistere på at standse islamiseringen. Forhindre at de såkaldte hadprædikanter får lov til komme ind i Danmark. Standse tilskuddet til islamiske friskoler, der prædiker jihad for skoleeleverne. Sikre og håndhæve forbuddet af niqab og burka og så videre.

Vi må blive ved med at påtale problemerne. Ikke gå uden om den varme grød.

Og lige præcis i forhold til dette er jeg i al ydmyghed stolt af, at Dansk Folkepartis vedholdenhed har fået vendt op og ned på hele Christiansborg og fået overbevist flere af de andre partier om, at der er et reelt problem i forhold til islamismen.

Jeg husker stadig, hvordan det var i starten af 00’erne. Hvor Dansk Folkeparti blev udskammet af samtlige andre partier for at påtale problemerne. Vi er kommet langt siden dengang. Det er derfor afgørende, at vi ikke vender tilbage til den slappe udlændingepolitik, som partier som De Radikale, Enhedslisten og Alternativet ønsker.

Lad os holde kursen

Og ingen tvivl om, at flere og flere migranter vil søge mod Europa i fremtiden.

I starten af 2019 kunne vi i en stor international undersøgelse fra Gallup læse, at der i årene 2015-2017 var flere end 750 millioner mennesker over 15 år, der gik med drømme om at flytte til et andet land end deres eget. Det svarer til 15 procent af verdens voksenbefolkning.

Især i Afrika og Mellemøsten er lysten til at emigrere vokset.

Med andre ord er der risiko for massive migrantstrømme, som vi er nødt til at forholde os til.

Vi må – ligesom vi har gjort hidtil – samarbejde med andre lande om at hjælpe til med at skabe nogle ordentlige levevilkår i verdens fattige lande. Danmark er et af de lande i verden, der giver allermest i ulandshjælp og nærområdebistand.

Vi må fortsat gøre det klart for migranterne, at det ikke er i Danmark, at deres fremtid skal være.

Det er ingen let løsning at føre en stram udlændingepolitik, men det er nødvendigt. Den stramme kurs skal fastholdes – uanset hvem der sidder på statsministerposten efter valget. Og her er det afgørende, at Dansk Folkeparti er i en situation, der skaber indflydelse på Danmarks fremtid – uanset hvem, der bliver statsminister.

For mig betyder det nemlig rigtig meget, at sammenhængskraften ikke bliver ødelagt.

Vi har vores fællesskab, vores retningslinjer, vores måde at leve med hinanden på, som jeg anser som værende en af de bedste måder at leve på i hele verden. Det deler vi gerne med andre. Men dem, der derimod vil lave Danmark om i en islamistisk retning, må finde et andet sted at være.

Min allervigtigste mission som formand for Dansk Folkeparti er fortsat at styre indvandringen, så vi kan opretholde vores gode gamle Danmark, som vi kender det. Og kun ved vedholdent at holde kursen kan vi nå dertil.

Kristian Thulesen Dahl, Formand, Dansk Folkeparti.

Serie

13 partier – 13 valg

Under valgkampen stiller Information kronikpladsen til rådighed for de 13 opstillingsberettigede partier. Vi har bedt partilederne besvare disse tre spørgsmål:

– Hvad er det sværeste problem, vi skal have løst?

– Hvad er den mindst ringe løsning?

– Hvilke værdier og principper hos jer gør, at det er netop det problem og den løsning, I vælger at fremhæve?

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

"Det betyder, at så snart der er mange troende muslimer i et land, så vil landets samfundsstruktur ændre sig, fordi hverdagen – helt ned til mindste detalje – er styret af islam og dens imamer."
Citat Kristian Thulesen Dahl (DF)

Kære Kristian
Faktisk er det modsatte standarten.
Der er virkelig mange muslimer som lever i Danmark uden problemer.
De studerer og arbejder.
Hvorfor vil du fjerne dem?
Vi kan ikke undvære folk med anden etnisk baggrund, fordi de er en grundpille i ældreplejen.

Benta Victoria Gunnlögsson, Per Langholz, Kim Folke Knudsen, Harald Strømberg, Poul Anker Sørensen, Jan Fritsbøger, Tue Romanow, Anders Reinholdt, Ole Frank, Viggo Okholm, Marianne Stockmarr, Birte Pedersen, Erik Winberg, Werner Gass, Arne Lund, Steffen Gliese, Nette Skov, Gert Romme, Bjarne Andersen, Carsten Nørgaard, Torben Bruhn Andersen, Bodil Rasmussen, John Andersen, Ete Forchhammer , Dorte Sørensen og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

PS. Hvorfor skal familier gå ned i service fordi de ikke kan få en person med anden etnisk (muslimsk)baggrund indtil videre..

Kim Folke Knudsen, Ole Frank, Marianne Stockmarr, Birte Pedersen, Nette Skov, Bjarne Andersen, Carsten Nørgaard og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

PPS. Fiktive slavekældre er naturligvis stadig ikke modtaget.

Kim Folke Knudsen, Ole Frank, Birte Pedersen og Carsten Nørgaard anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Dansk Folkeparti er ude på at sige at de er bedre end andre.
Men husk nu lige deres snyd med Meld og Feld ved det glade budskab om ikke at tage andres penge.

Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Folke Knudsen, Poul Anker Sørensen, Tue Romanow, Ole Frank, Marianne Stockmarr, Birte Pedersen, Werner Gass, Steffen Gliese, Nette Skov, Gert Romme, Bjarne Andersen, Carsten Nørgaard, Torben Bruhn Andersen, Bodil Rasmussen, John Andersen og Ete Forchhammer anbefalede denne kommentar
Tommy Clausen

Husk på at de der byggede dette land op, var udlænninger. Hvad troer du Kristian , Kong Christian den 4, selv byggede alle de store bygninger, nej det gjorde udlænske arkitetekter, hvem byggede kommune hospitalet i København ,det gjorde en Wholmut fra Østerriget. Hvem bygge de Alhamber i Spanien, det gjorde muslimer. Hvem dyrkede Amager op det gjorde inviterede Hollænder , hvem dyrkede heden i Jylland op , det gjorde Tyskere. Så gå hjem og læd Dig, din fremmede hadere!

Carsten Munk, Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Folke Knudsen, Tue Romanow, Ole Frank, Marianne Stockmarr, Birte Pedersen, Werner Gass, Gert Romme, Bjarne Andersen, Bodil Rasmussen, John Andersen, Ete Forchhammer og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Hvad skal der så ske med de præster, der ikke vil give kvindelige præster hånden eller vie folk der er fraskilte, osv..... Eller kristne der er imod homoseksuelle osv....... Der er flere ligheder mellem kristne og muslimske synspunkter - prøv for engang skyld at se på ligheder end ALTID at lav en skræmmekampagne .
Det er ikke så mange år siden at Danmark fik love og ændre levenormer, der gav kvinder bedre forhold - fx. fik kvinder først lige arveret med mænd i 1920'erne , gifte kvinder fik først egen selvangivelse i 1970'erne, revselsesretten blev først ophævet i 1990'erne og DF stemte imod . Osv.........osv.......

Kirsten Lindemark, Jan Fritsbøger, Tue Romanow, Ole Frank, Hanne Ribens, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr, Werner Gass, Arne Lund, Steffen Gliese, Gert Romme, Bjarne Andersen, Jane Nielsen, John Andersen, Bodil Rasmussen, Ete Forchhammer og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Alt det dér med kvinder der går med tørklæde..
Det gjorde danske kvinder faktisk helt frem til 1970.
Måske smed de sløret da Glistrup syntes de skulle blive hjemme hos deres mænd.

Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Folke Knudsen, Dennis Tomsen, Tue Romanow, Ole Frank, Marianne Stockmarr, Werner Gass, Steffen Gliese, Bjarne Andersen, Bodil Rasmussen, John Andersen og Ete Forchhammer anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Alt det dér med kvinder der går med tørklæde..
Det gjorde danske kvinder faktisk helt frem til 1970.
Måske smed de sløret da Glistrup syntes de skulle blive hjemme hos deres mænd.

Frede Jørgensen

Hvorfor er du altid så pokkers selvretfærdig, Kristian Thulesen Dahl?

Eva Schwanenflügel, Kirsten Lindemark, Kim Folke Knudsen, Ole Frank, Werner Gass, Steffen Gliese, Helle Walther, John Andersen og Bodil Rasmussen anbefalede denne kommentar
Johnny Werngreen

Der er nogle fundamentale forhold, denne skribent ikke forstår, for eksempel at den globale infrastruktur umuliggør den nationale indelukkethed, han og hans partifæller tragter efter. Man kan måske spærre sig fysisk inde med grænsebomme, men informationer er fritflydende og ustoppelige; Enver Hoxha ville have haft svært ved at gennemføre sin isolationspolitik i dag. En af følgerne heraf er, at verdens ulighed bliver nærmest umulig at skjule, og mennesker søger, hvis det er muligt, altid hen, hvor livsbetingelserne er bedst; du og dine vil ikke dele, så derfor vil I spærres inde, for at holde dem ude. Og så er der den manglende forståelse af, at jo mere uværdsat, man er eller føler sig, des større er behovet for anerkendelse, og des større er sandsynligheden for, at man kompenserer for den manglende anerkendelse og iøjnefaldende uretfærdighed ved uhensigtsmæssig adfærd – nogle skader sig selv, nogle skader andre, og nogle skader både sig selv og andre. Vi må også lige have med, at jo mere usikker, man er på sig selv, og jo mere uoverskuelig og usammenhængende ens liv og fremtidsudsigter opleves, des større er tilbøjeligheden til at søge dogmatiske fællesskaber. I har med jeres egocentriske og uanstændige (ja, og altså ubegavede) politik i den grad bidraget til, at en beskeden brøkdel af danskere med anden etnisk herkomst bedriver samfundsskadelig virksomhed, og især til at disse identitetssvage menneskers gerninger skal smitte af på det store flertal, der trods jeres uforskammede og ubegavede retorik og politik er bedre medborgere, end I nationalister nogensinde kan blive. Det Danmark du og dine har skabt og er stolte af, tager jeg afstand fra, og det er vanskeligt at acceptere og leve med, at et flertal af mine medborgere understøtter jeres kvalmende menneske- og samfundssyn. Hvem (undskyld) fanden kan holde ud at leve i et land, hvor Ellebæk og Sjælsmark findes? Skam dig!

Eva Schwanenflügel, Kirsten Lindemark, Jes Enevoldsen, Benta Victoria Gunnlögsson, Lars Løfgren, Flemming Berger, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Tue Romanow, Ole Frank, Hanne Ribens, Marianne Stockmarr, Werner Gass, Steffen Gliese, Marie Jensen, John Andersen, Bodil Rasmussen, Bjarne Bisgaard Jensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Jan Henrik Wegener

Det virker som en fejl at tro at man bare kan "lukke af" for omverdenen. Men al slags kriminalitet m.v. skal da ikke undskyldes af den grund.

Ib Gram-Jensen

Måske skulle Information faktatjekke debatindlæg fra politikere og andre, inden de trykker - eller afviser - dem?

Kæden ryger af for Thulesen Dahl, allerede når han skriver, at "Religion er en personlig sag i Danmark. Vi er fritstillet. Fordømmelsen gjorde vi op med for mange hundrede år siden i forbindelse med reformationen." Efter reformationen var enhver anden religion end den statsautoriserede lutheranske forbudt, afvigende udlægninger af den blev undertrykt, og sex uden for ægteskab, ægteskabsbrud og "omgængelse imod naturen" var strafbare, det sidste efter Christian den Femtes Danske Lov med "med bål og brand".

Undersøgelsen baseret på interview med 702 muslimer i Danmark viste blandt andet, at at 11,3 % gik ind for lovgivning bygget på Koranen, 53,9 % for lovgivning udelukkende bygget på Grundloven, 26,5 % for lovgivning bygget på en blanding af Koranen og Grundloven, mens resten svarede andet eller "ved ikke". Den Korte Avis udlagde undersøgelsen sådan, at et stort flertal af danske muslimer ønsker en islamisk stat, og i sammenligning med dét er Thulesen Dahl naturligvis moderat i sin fremstilling, men at fire ud af ti muslimer mener, "at dansk lov bør bygge på koranen" er - helt bortset fra, at 702 interviewpersoner ikke er mange i forhold til de omkring 300.000 muslimer, som skønnes at bo i Danmark - en stramning: uden nuancering ("blanding af") er hans ord kun dækkende for 11,3 % af de interviewede. At muslimers hverdag "helt ned til mindste detalje" er styret af Islam og dens imamer er også noget af en generalisering, som også ser bort fra, at Islam ligesom andre religioner fortolkes forskelligt af dens tilhængere. Og hvordan kan Thulesen Dahl skrive om den svenske kriminalitetsstatistik, som om der er et simpelt årsagsforhold mellem Islam (som skulle styre hverdagen helt ned til mindste detalje) på den ene side og voldtægt og skudepisoder på den anden? Koranen anbefaler hverken voldtægt eller mord. Hvis terrorangreb begået i Islams navn beviser, at Islam ikke er en fredens religion, hvilken religion eller ideologi kan så bestå en tilsvarende prøve?

At Thulesen Dahl uden videre stiller det op, som om det lave antal asylansøgere er en effekt af DFs politik vil næppe heller holde for en detektor-prøvning: EUs aftale med Tyrkiet og andre begrænsninger af adgangsvejene til Europa har nok betydet mere.

Men en ting må man lade ham: han placerer åbenlyst forbuddet mod niqab og burka som en forholdsregel mod "islamiseringen" og undlader på den måde den taktiske løgn om, at det drejer sig om et maskeringsforbud og dermed ikke en indskrænkning af religionsfriheden. Hvordan det rimer med den frihed, han roser i kronikkens indledning, er så en anden sag.

Georg Metz' beskrivelse af DF i klummen ved siden af har vist ret beset mere for sig end Thulesen Dahls.

Eva Schwanenflügel, Kirsten Lindemark, Viggo Okholm, Benta Victoria Gunnlögsson, Flemming Berger, Per Langholz, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Ole Frank, Marianne Stockmarr, Werner Gass, Steffen Gliese, Jane Nielsen, John Andersen og Bodil Rasmussen anbefalede denne kommentar
John Andersen

Hvis nu det kristne Nato ikke havde sønderbombet Irak, syrien, Afghanistan og Libyen til ”failed states” så havde vi sikkert ikke fået så mange flygtninge, og dermed havde DF ikke haft nogen eksistensberettigelse.

Eva Schwanenflügel, Niels Duus Nielsen, Michael Waterstradt, Benta Victoria Gunnlögsson, Jan Fritsbøger, Anders Reinholdt, Lars Løfgren, Ole Frank, Hanne Ribens, Marianne Stockmarr, Werner Gass, Steffen Gliese, olivier goulin, Kenneth Jensen, Holger Madsen, Gaderummet Regnbuen og Bodil Rasmussen anbefalede denne kommentar
Jan Henrik Wegener

Selvfølgelig var der da flygtninge før USAs og NATOs militære engagementer.

Jørn Lybech

Stolt er åbenbart et begreb som kan bruges på mange måder!

Eva Schwanenflügel, Kim Folke Knudsen, Ole Frank og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Jens Winther

Kristian Thulesen Dahl har sgu ikke noget at være stolt af!

DF har ikke gjort noget godt for Danmark. Tvært i mod har partiet bevidst leflet for visse danskeres laveste instinkter og dermed skabt en totalt overdreven fremmedfrygt og fremmedhad.

Eva Schwanenflügel, Niels Duus Nielsen, Hans Larsen, Benta Victoria Gunnlögsson, Lars Løfgren, Flemming Berger, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Ole Frank, Hanne Ribens, Marianne Stockmarr, John Andersen, Herdis Weins, Erik Winberg, Werner Gass, Steffen Gliese, olivier goulin og Marie Jensen anbefalede denne kommentar
Michael Kamp

@ Kristian T D

Som ”hvid kristen europæisk mand på den ekstreme højrefløj” (hvis jeg skal bruge samme logik som dig), er du da den sidste der skal pege fingre ad nogen. Skal jeg minde dig om jeres blodige historie, der er fyldt med had, folkemord, forfølgelse, tvangskonvertering af anderledes tænkende og fremmede folkeslag. I har slået hundreder af millioner af mennesker ihjel enten i religionens eller ideologiens navn. I er alt det I beskylder andre for og mere til. I er nogle hyklere og det er på tide at I kommer ned fra den høje hest og iklæder jer lidt ydmyghed taget jeres rådne historie i betragtning. I er en del af problemet og har aldrig været en del af løsningen, jeres track record siger det hele.

Jan Fritsbøger, John Andersen, Werner Gass og Kenneth Jensen anbefalede denne kommentar

DF har med deres løgn og manipulation af (svage) danskere, netop skylden for at ødelægge sammenhængskraften i Danmark.

Uden på nogen soim helst andre måder at sammenligne den nutidige muslim-forfølgelse med jøde-forfølgelsen før 2. verdenskrig, så mistænker jeg DF for at have lånt de propagandaværktøjer, som blev brug til at brandemærke alle jøder som roden til alt ondt.

Skam jer.

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Marie Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Ole Frank, John Andersen, Steffen Gliese, olivier goulin og Jens Winther anbefalede denne kommentar

"Vi er fritstillet," skriver Thulesen Dahl.
Ja, det ser ud til, at vælgerne fritstiller halvdelen af jeres mandater ved det/de kommende valg.

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Benta Victoria Gunnlögsson, Kim Folke Knudsen, Helene Kristensen, Tue Romanow, Anders Reinholdt, Ole Frank, Hanne Ribens, John Andersen, Marianne Stockmarr, Erik Winberg, Werner Gass, David Engelby, Steffen Gliese, Helle Walther og Kenneth Jensen anbefalede denne kommentar
olivier goulin

Det er interessant, hvordan alle disse Islam-kritiske politikere på det højre overdrev altid foretager den samme logiske kortslutning:


Islam er nemlig en lovreligion. Det betyder, at så snart der er mange troende muslimer i et land, så vil landets samfundsstruktur ændre sig, fordi hverdagen – helt ned til mindste detalje – er styret af islam og dens imamer.
...........
Voldtægts- og kriminalitetskurven i Sverige et støt stigende, og i storbyerne er bandekonflikter mellem indvandrergrupperinger en del af hverdagen.

Jeg kan ved min bedste evne ikke se sammenhængen mellem disse to påstulater - selvom de begge skulle være korrekte hver for sig. Hvis det første er sandt burde det vel nærmest modvirke det andet.

Så min logiske slutning er, at bandekriminalitet har meget lidt, hvis overhoved noget med Islam at gøre.

/O

Eva Schwanenflügel, René Arestrup, Viggo Okholm, Ib Gram-Jensen, Marie Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Per Langholz, Jan Fritsbøger, John Andersen, Werner Gass og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Når ledende DF'ere skriver indlæg som dette, så sidder der en vis haltefanden bag øret og fortæller hvordan de skal manipulere, lyve og fortie.

Eva Schwanenflügel, Ole Frank, Jan Fritsbøger, John Andersen og Werner Gass anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Et stigende antal voldtægter i Sverige skyldes direkte, at loven er blevet strammet, så flere tilfælde af seksuelle overgreb falder ind under den.
I Danmark var der sidste år 67 eller 77 domfældelser for voldtægt. Alle ved, at tallet er mange gange større, men at det først og fremmest drejer sig om tilfælde, hvor offer og gerningsmand på forhånd kender hinanden. Det er begrænset, hvor mange af dem muslimer kan have begået.

Eva Schwanenflügel, Arne Lund, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Ole Frank og David Engelby anbefalede denne kommentar
David Engelby

Blut und Boden politik, nej tak!

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Steffen Gliese, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger, Ole Frank og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
Per Langholz

Kristian Thulesen Dahl: Jeg er stolt af, at vi har overbevist andre partier om truslen fra islamismen - hvilke andre partier er det?, og hvor har KTD der fra, er det sandt eller er det noget KTD pådutter andre partier?. De andre borgerlige partier og Social Demokratiet i folketinget taler om at antallet betyder noget. Disse andre er ikke lige så islamfobiske og hadske i talen som Dansk Folkeparti.
Der er sikkert et medlem eller to, f.esk Inger Støjberg der kunne sige noget om en såkaldt trussel fra Islamismen, men generalt er det kun Dansk Folkeparti i folketinget der har disse konspirations teorier.

Benta Victoria Gunnlögsson, Steffen Gliese, Kim Folke Knudsen, Jan Fritsbøger og John Andersen anbefalede denne kommentar
John Andersen

Kristian Thulesen Dahl, jeg håber at du får et rigtigt dårligt valgresultat. Brian Mikkelsen kom med et ganske fortrinligt forslag som simplificerede skattereglerne for små aktionær efter svenske og norske forbillede. I dag er der 41 forskellige regler for aktiebeskatning i Danmark. Hvis Brians forslag var gået igennem i sin helhed, med en brutto beskatning for aktesparekontoen, uden din indblanding så var man fri for at arbejde med et indviklet skattesystem på aktier, som selv skattevæsenet har svært ved at gennemskue. Og man havde sparet masser af tid, faktisk skulle man slet ikke bruge tid på at regne på noget. Var dit åndssvagt benspænd kun for at drille venstre med din stupide begrænsning?

Kim Folke Knudsen, Jens Winther og Ole Frank anbefalede denne kommentar
Jesper Pedersen

Steffen Gliese
Sidste år, 2017, var der 86 domfældelser for voldtægt - langt de fleste skyldige var danskere, 40.
De øvrige 46: Syrien 7, Libanon 4, Iran 4, Somalia 4, Pakistan 3, Irak 3, Rumænien 3, Sri Lanka 2, Marokko 2, Bulgarien 2, Afghanistan 1, Tanzania 1, Østrig 1, Ukraine 1, Polen 1, Øvrige lande, ikke-vestlige 7

Søren Ferling, Ole Frank og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Torben Ernst

Fremskrittspartiet under Glistrup, det endte jo med tilbageskritspartiet !

At de i dag kalder sig Dansk Folkeparti ,også selvom det hverken han noget mad Dansk eller folkeligt at gøre kan nappe komme bag på nogen, og at deres budskab til stadighed er fremmedfjensk/menneskefjensk , og at de som belønneig, bliver halveret !

De får igen som fortjænt , da hadet heldigvis aldrig vil vinde ,da kærligheden er den størst gave i livet !

Eva Schwanenflügel, John Andersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Lars Løfgren, Steffen Gliese og Jan Fritsbøger anbefalede denne kommentar
Herdis Weins

"så vi kan opretholde vores gode gamle Danmark, som vi kender det"
Danmark har altid været under forandring og især fra midten af 1800-tallet og frem har ingen levet et helt liv i Danmark uden at opleve det forandre sig markant - men formuleringen afslører anske godt KTHs historieløshed.

Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese, Kim Folke Knudsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Dennis Tomsen

...og banede vejen for rendyrkede racister som Pernille Vermund og Rasmus Paludan?
Jamen stor tillykke med succesen, Dansk Folkeparti.
(ironi forekommer)

Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese og Kim Folke Knudsen anbefalede denne kommentar
Jan Fritsbøger

desværre så er de "problemer" tulle mener DF (mfl.) har fået overbevist andre partier om nærmest fiktive, og desuden er de andre partier slet ikke overbevist om problemernes faktualitet,
men de andre partier har opdaget at man godt kan få stemmer på hadefuld/fremmedfjendsk retorik, og på at tilbyde løsninger på selvopfundne "problemer",
så man hopper med på vognen og puster selv til ilden og forventer det forbedrer ens stemmetal,
og man må da sige at også venstre er blevet rigtig gode til at digte problemer og tilbyde "løsninger" på mange andre områder, det er gået så galt at vælgerne tror alle politikere lyver konstant, selv om fænomenet kun findes på højrefløjen (defineret som S og alle partier længere til højre.)

jeg indrømmer dog et stort og faktisk alvorligt problem som er en indirekte følge af tilstrømningen af "fremmede",
nemlig den indflydelse det med adskillige årtiers hadpropaganda fra DF og xtrabladet mfl, er lykkedes det yderste højrefløj at få i dansk politik, som ovenfor beskrevet,
det er faktisk rigtig grimt og har ændret et godt land til noget som en gang i eftertiden vil huskes som en grim og mørk tid i Danmark.
enhver form for chauvinisme er ødelæggende for et samfund, og dette gælder i højeste grad DFs nazional-chauvinisme.

Eva Schwanenflügel, Marie Jensen, Ole Frank, Lars Løfgren, Steffen Gliese, Kim Folke Knudsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Helene Kristensen

Leo Nygaard. Så vidt vides findes der kun en nulevende art mennesker.

Niels Duus Nielsen

Helene Kristensen, der er kun én art, men der er (mindst) to typer: Den autoritære og den liberale (i bred forstand).

Leo tilhører de liberale, men i denne sammenhæng er han af en eller anden grund autoritær. Hvorfor ved jeg ikke, han plejer ellers at være meget fornuftig og principfast i sit forsvar for de liberale (igen i bred forstand) ideer.

Jeg gætter på, at han har læst en eller anden af de mange autoriserede (som i "autoritær") brugsanvisninger på hvordan man skal tro og mene for at være en "rigtig" borger. Normalt er han ret så immun over for smitten fra "brugsanvisningssamfundet", men i dette tilfælde virker hans immunsystem tilsyneladende ikke.

Hvad siger du selv Leo? Hvorfor tager en gammel liberal som dig pludselig de autoritæres parti?

Carsten Hansen

Selvfølgelig har den store indvandring i Europa haft konsekvenser-

Folk der totalt lukker øjnene for dette er stort set lige så en-øjede som de der mener at alle indvandrere er anti-demokrater..

Derfor er hverken det yderste højre eller det yderste venstre samt virkelilighedsfornægtere i det Radikale segment, en del af løsningen på de reelle problemer.

Kun de der anerkender at der er problemer med et mindretal af indvandrere kan byde ind med rationelle handlinger.
Jeg går fuldt ud ind for A og F´s .fælles udspil til "Ghetto-pakke".

PS: Der er masser af DF-partier i Europa. Nogle af dem med magt andre uden. Men der er ingen indvandrerlande udenbetydelige problematikker med visse dele af indvandrersegmentet.
Hvis der er 2 ting der er ganske vist, så er det at Islamisme er noget forfærdeligt lort og at slå alle indvandrere over én kam ligeså.

Niels Duus Nielsen

Carsten Hansen, jeg er en af dem, der er så frisindede, at jeg simpelthen ikke kan se problemerne. Eller rettere, jeg ser de problemer, der er, som et resultat af en aktiv eksklusion, ikke at en fejlslaagen integration.

Som ungt menneske forlod jeg småborgerskabet og blev indrulleret i sultens slavegær. De ting, jeg blev udsat for, og som fuldstændig fjernede mine småborgerlige illusioner, var de samme, som den muslimske underklasse udsættes for idag. Forskellen er, at muslimerne, udover de velbjergedes foragt, også må finde sig i at blive diskriminerede på grund af deres hudfarve. Det slap jeg heldigvis for.

Solidaritet med de undertrykte, uanset hudfarve, tak.

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Viggo Okholm, John Andersen, Marie Jensen, Anders Reinholdt, Ole Frank, Lars Løfgren, Trond Meiring, Steffen Gliese, Flemming Berger og Kim Folke Knudsen anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Niels Duus Nielsen.

Uanset om der hersker en "hård tone" eller så absolut ingen "hård Tone" , så er der problemer i alle indvandringslande.
Disse problemer er især koncentreret omkring en minoritet af indvandrere fra muslimske dominerede lande.

Vi hjælper ingen og løser intet ved at nægte kendsgerninger.

Jeg giver ikke mange potter p__ for DF og søsterpartier rundt omkring; men har heller ikke meget til overs for strudse der ideligt stikker hovedet i busken.
Det er ikke pr- automatik en hjælp at være et empatisk menneske. Hvis man nægter at se virkeligheden i øjnene, så skader man mere end man gavner.

Jeg stemmer SF og ikke Ø af samme grund. I SF erkender man de reelle problemer men nægter at slå alle over èn kam.

Dorte Sørensen

Hvis SF erkender de reelle problemer - så sørg for at der bliver bygget nogle flere billige boliger ALLE steder og i alle kommuner - så , der kan komme en reel sammensat beboelse. Ligeledes sørg for at der bliver uddannelse og arbejdspladser til alle der kan samt flere pædagoger og lærer så ingen tabes "på gulvet".

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Viggo Okholm, John Andersen, Trond Meiring, Herdis Weins og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Frede Jørgensen

Carsten Hansen

»Det er ikke pr- automatik en hjælp at være et empatisk menneske. Hvis man nægter at se virkeligheden i øjnene, så skader man mere end man gavner.«

Der er ikke nogen virkelighed - kun opfattelse af noget.

Eva Schwanenflügel, René Arestrup, Anders Reinholdt, Herdis Weins, Steffen Gliese og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Det er pudsigt, at Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl bruger ordet " Sammenhængskraft ", som var det en teknisk dingenot mellem to godsvogne. Sammenhængskraft hvad er det ?

Sagt af en formand med afgørende magt i dagens Danmark, som medens hans periode står på er der sket følgende:

Efterlønnen amputeret var 60 år nu forhøjet adskillige år.
Dagpengeperioden halveret fra 4 år til 2 år.
Flere fattige børn i Danmark end før hans storhedstid år 2001.
Pensionsalderen var 65 år er nu 67 år ender på langt over 70 år for de yngre borgere.

Ejerboligpriserne i storbyerne pustet op af skattestop og afdragsfrie lån med DF´s aktive støtte.
Lejeboliger. Før snakkede vi om behovet for at bygge flere almennyttige lejeboliger. Nu snakker vi om at rive lejeboliger ned og smide beboerne ud som bønder i et spil skak væk med dem. Tak DF.

Lave sociale ydelser som ikke rækker til nye almennyttige lejeboliger med en husleje på over 8.000 DKK/MÅNED. Der var for mange mørklødede kontanthjælpsmodtagere sagt af DF.

SKAT og dermed tilliden til politikerne ikke mindst dem fra DF lagt i ruiner med DF´s aktive og fulde støtte til Venstres ødelæggelse af SKAT efter Kommunalreformen.

Partiet der for 2 år siden til deres landsmøde med jubel og inspiration talte om de fremragende tilstande, som kunne blive til for danskerne, hvis vi lige valgte et DANEXIT DANMARK UD AF EU. Nu er formanden ikke så kry og højrøstet mere skræmmer nyhederne fra den anden side af Nordsøen, hvor over en 1/5 del af befolkningen lever i fattigdom ?.

Ja det var vist ikke sammenhængskraften mellem rig og fattig i Danmark, som Kristian Thulesen Dahl Dansk Folkeparti taler om her, for hans CV og hans gerninger viser det modsatte. Han og hans parti har skabt ulighed og spild i Danmark intet andet.

Gør op med dette medieombruste og medieskabte fupnummer af en dårlig kopi af Socialdemokraterne, Gør op med Dansk Folkeparti ved de kommende valg.

Brug din stemmeret ikke mindst alle muslimer som kan stem ellers bliver i stemt ud af landet.

Stem ved EU-Valget Søndag den 26 Maj 2019.
Stem ved Folketingsvalget Grundlovsdag Demokratiets dag i Danmark Onsdag den 5. Juni 2019.

Dennis Tomsen, Eva Schwanenflügel, John Andersen, Kenneth Jacobsen, Frede Jørgensen, Marie Jensen, Ebbe Overbye, Lars Løfgren, Carsten Munk, Steffen Gliese, Niels Duus Nielsen og Per Langholz anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Frede Jørgensen

Dit indlæg beskriver præcis det jeg mener.

Nogen benægter alt mens andre slår alle over èn kam.
Jeg tilhører et andet segment; Et segment der gør ingen af delene.

Carsten Hansen

Dorte Sørensen-

Jeg tror gerne at SF vil arbejde for det du beskriver !

Carsten Hansen

Nogle gange får den opfattelse at en stor del debattører kun kan se sort/hvidt.

"Hvis du ikke mener 100 % som mig, så er du 100 % i den anden grøft.

Niels Duus Nielsen

Mej Carsten Hansen, vi to er enige om mange ting, men uenihe om udlændingepolitikken. Fordu den virkelighed jeg lever i er anderledes end den virkelighed, du lever i. I min virkelighed er der mange muslimer, og det er derfor jeg ikke accepterer at muslimer udgør et problem, for i min virkelighed gør de ikke.

Forleden virkede mit debitkort ikke, men muslimen ved kassen, som ikke kendte mig, sagde bare: Kom og betal i morgen. Han havde tillid til mig, selv om han ikke kendte mig. Jeg gengælder bare denne tillid. For det var, hvad danskerne sagde til hinanden, da jeg var barn: Kom og betal i morgen! I hvert fald de danskere, som jeg så op til, og gerne ville være ligesom.

Der var også alle nærigpindene og de hellige, der troede det værste om deres medmennesker. Sådan ville jeg ikke være, når jeg blev stor, og det blev jeg heller ikke.

Eva Schwanenflügel, Viggo Okholm, John Andersen, Marie Jensen, Anders Reinholdt, Lars Løfgren, Trond Meiring, Herdis Weins, Steffen Gliese og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
Frede Jørgensen

Carsten Hansen 21:04

Sludder - med al respekt.

Carsten Hansen

Niels Duus Nielsen.

Enten læser du ikke hvad jeg skriver ellers også planter du en stråmand.

Jeg skriver ingen steder at "muslimer er et problem" !.
jeg skriver at en minoritet blandt det muslimske indvandrerdrersegment udgør et reelt problem; Dette overalt i Europa og uanset om tonen er hård eller ej.

Og selvfølgelig kan vi være enige om mangt og meget, men når det det kommer til indvandrerproblematikker så synes det at mange er temmelig sort/hvide i deres opfattelser.

Carsten Hansen

Frede Jørgensen.

I min virkelighed så synes det ikke at du udviser nogen respekt overhovedet !

;-)

Prøv med ærlighed i stedet.

Steffen Gliese

Man må vel forvente, at der er tale om nogle SÆRLIGE problemer, de 'problematiske' muslimer har givet samfundet - og noget, der kan henføres til deres 'kultur' eller 'religion'.
Det er bare ikke rigtigt til at se, hvad det skulle være! Det er stadig de samme socialt betingede årsager, der er tale om.

Eva Schwanenflügel, Flemming Berger, Hans Larsen, Anders Reinholdt, Lars Løfgren, Frede Jørgensen, Trond Meiring, Niels Duus Nielsen og Herdis Weins anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Carsten Hansen, en minoritet udgør et problem, ja, og det har vi politiet til at tage sig af. Så jeg ser faktisk ikke problemet, eller rettere, jeg ser ikke problemet som noget, vi skal gøre det store nummer ud af, da vi jo allerede har love og regler og en ordensmagt, der tager sig af den slags problemer, som du taler om. Hvis det altså er den slags problemer, vi taler om.

Jeg kender godt argumentet, hvor "for mange muslimer" fører til "radikalisering af højrefløjen". Men hvis det er rigtigt, bør vi jo forsøge at genintegrere denne radikale højrefløj. At folk hidser sog op over, at jeg er socialist, er folks problem, ikke mit. At folk hidser sig op over muslimer er deres problem, ikke muslimernes.

Og nej, Carsten Hansen, jeg skyder dig ikke noget i skoene, jeg er bare forvirret og prøver at finde ud af, hvad du egentlig mener. Jeg ved godt, at du ikke nødvendigvis ser muslimer som et problem, for det siger du jo, men du foreslår alligevel løsninger på dette problem, selv om det ikke er et problem. Det er sgu da lige til at blive forvirret over.

Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, John Andersen, Anders Reinholdt, Steffen Gliese, Frede Jørgensen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Frede Jørgensen

Carsten 21:52

Jeg har ikke nogen skjulte agendaer - og det har du heller ikke.

Carsten Hansen

Niels Duus.

Problemerne er der; Uanset om du vil anerkende dem eller ej.
Det samme gælder Stefan Gliese.

Det eneste der tilnærmelsesvis dur som dokumentation er statistikker. Alt andet er blot gætterier.

F.eks. https://www.berlingske.dk/samfund/indvandrere-og-efterkommere-faar-flest...

Derudover ser jeg ghettoiseringen som den største hindring for en vellykket integration;Dette både i Danmark og i Resten af Europa.
Heldigvis klarer de fleste indvandrere med muslimsk baggrund sig ganske udmærket i vores samfund.men det fjerner ikke de reelle problemer. (Hvilket en kæmpe flertal i den danske befolkning er ganske enige i)
Har flertallet så altid ret ? Ikke nødvendigvis Engang troede flertallet at verden var flad som en pandekage. I dag tror flertallet noget andet.

Carsten Hansen

PS: Jeg synes det er ganske morsomt at jeg i én og samme tråd (og endda flere gange) er blevet beskyldt for både at være halalhippie og små-racist.

Dette naturligvis fra debattører fra hver sin ende af den politiske skala.

Lad mig sige det helt ærligt; jeg har ingen respekt for slige en-øjede mennesker.
(Og nej; Du er ikke ment i denne sammenhæng Niels Duus.)

Sider