Klumme

May fortjener ingen medlidenhed. Hun er den værste premierminister i nyere tid

Bedrag og uærlighed var Theresa Mays regimes primære kendetegn. Fra hendes Brexit-strategi til hendes forfølgelse af migranter var hun en fiasko, skriver journalist og forfatter Owen Jones i dette debatindlæg
3. juni 2019

Spar mig for medlidenheden med Theresa May efter hendes tårevædede afskedstale.

»Ak, hun havde så dårlige kort fra starten,« udbryder folk, eller »det er vel ikke hendes skyld, at hendes bagland er sådan en flok ekstremister?« Vi må se igennem dette. May arvede ganske vist dårlige kort. Hun valgte så at hælde rigelige mængder benzin over dem og sætte ild til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu