Kronik

Pernille Vermund: Står det til os, bliver valget den 5. juni det sidste udlændingevalg i Danmark

I 35 år har politikerne ikke formået at løse udlændinge- og integrationsproblemerne. Vores tre ufravigelige krav vil sikre, at vi bevarer den borgerlige solidaritet mellem danskerne, skriver Pernille Vermund i dette debatindlæg.
I 35 år har politikerne ikke formået at løse udlændinge- og integrationsproblemerne, skriver Pernille Vermund i dette debatindlæg. Hun mener, at hendes tre ufravigelige krav er løsningen. 

I 35 år har politikerne ikke formået at løse udlændinge- og integrationsproblemerne, skriver Pernille Vermund i dette debatindlæg. Hun mener, at hendes tre ufravigelige krav er løsningen. 

Ida Marie Odgaard

Debat
13. maj 2019

Det sværeste politiske problem i dag og siden 80’erne er så afgjort udlændingepolitikken. De sidste mange folketingsvalg er blevet udnævnt som udlændingevalg af eksperter og kommentatorer, fordi vælgerne omtrent ved hvert valg har grupperet sig i et flertal for at få problemerne på netop dette område løst.

Men politikerne har ikke løst problemerne. Det vidner det gentagende valgtema om, og det vidner de afledte problemer, vi slås med overalt i samfundet, også om.

Udlændinge fra de mellemøstlige og nordafrikanske lande bidrager ikke positivt til samfundet, når man betragter dem som en gruppe. De er langt mindre aktive på arbejdsmarkedet, mere kriminelle og deler i mindre omfang værdier med danskerne, hvad angår demokrati, ligestilling og folkestyre.

Prisen for de uløste problemer har Finansministeriet opgjort til 33 milliarder kroner om året hvert år de næste 82 år – eller indtil politikerne tager sig sammen og løser udlændingepolitikken fra bunden.

Men ved siden af den økonomiske belastning er det væsentligere med den udfordring, som et stigende antal indvandrere fra især de muslimske lande er for de værdier, der knytter os sammen som folk. Som har skabt det frie og trygge samfund, vi fik lov at vokse op i, men som ikke vil blive vores børns, hvis ikke vi siger fra over for politikernes svigt og løser problemerne.

For de taler meget om det, men de gør ikke det nødvendige.

Ingen straksopremsning

Så sent som ved sidste valg i 2015 gik alle de borgerlige partier og DF til valg på at få løst udlændingepolitikken. Den borgerlige side vandt på den dagsorden, men problemerne blev ikke løst.

I efteråret 2015 strømmede migranter op igennem Europa og ind over den danske grænse. Det var få måneder efter valget, hvor DF fik et rekordvalg. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kiggede ned mod Merkels ’wir schaffen dass’ og hendes åbne grænser. Kristian Thulesen Dahl (DF) sad på hænderne, holdt sine 37 mandater i ro og lod det ske.

Den straksopbremsning, Lars Løkke Rasmussen havde vundet valget på, blev aflyst.

I stedet gav regeringen opholdstilladelse til yderligere 20.000 migranter. Godt nok på midlertidigt ophold, men de er her endnu, og i de kommende måneder og år får de ret til familiesammenføringer, der vil øge både deres antal her i landet samt incitamentet til at skifte en midlertidig opholdstilladelse ud med en permanent. De midlertidige migranter vil blive til indvandrere.

En vis del af dem vil vise sig at være ganske uvillige til at integrere sig. Samlet set vil de få en ringere tilknytning til arbejdsmarkedet end danskere. Dobbelt så mange af dem vil blive kriminelle og antallet af religiøse muslimer, der modarbejder vores værdier som demokrati, ligeværd og folkestyre, vil stige.

Regeringen og DF praler godt nok med at have gennemført 114 stramninger og senest et egentligt paradigmeskifte. Men når man kigger nærmere på stramningerne og måler på effekten, er det tydeligt, at det kun er lappeløsninger.

Problemerne vil blive større i de kommende år – blot i et langsommere tempo. Udviklingen er ikke vendt.

Tre ufravigelige krav

Nye Borgerlige vil sætte politikerne stolen for døren og kræve, at de griber fat om nældens rod. Hvis det står til os, bliver det kommende valg det sidste udlændingevalg i Danmark. Nu løser vi problemerne fra bunden.

Udlændinge her i landet vil fremover være tilflyttere, der gør os rigere. Indvandrere, der ønsker at slå sig ned blandt os, vil dele vores værdier og bidrage til udviklingen af det tillidsbaserede folkestyre. Danmark vil være et attraktivt land for udlændinge med kompetencer og virkelyst, fordi vi kan tilbyde tryghed, frihed og høj velstand.

For at nå dertil begynder vi med tre ufravigelige krav til enhver statsministerkandidat, der ønsker vores støtte.

For det første skal der indføres et stop for spontan asyl. Flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne. For det andet skal kriminelle udlændinge udvises konsekvent og efter første dom. Og for det tredje skal udlændinge forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab.

Gennemfører vi det, vil vi kunne vende udviklingen. Gør vi mindre end det, vil udviklingen fortsætte i den gale retning.

Vores tre ufravigelige krav løser ikke alle problemer. Det er vi klar over. Mange indvandrere fra de muslimske lande har igennem årene fået tildelt dansk indfødsret ved lov, selv om de sætter deres muslimske kultur, religion og ideologi over frihedsrettighederne, demokratiet og Grundloven.

Vi ønsker at lægge mere værdi i statsborgerskabet. Der skal være større forskel på at være dansker og udlænding, når man bor her i landet. Statsborgerskabet er værdifællesskabets nerve og sjæl. Det skal vi styrke.

EU-regler har gennem mange år arbejdet på at udviske forskellene ved at give borgere fra andre lande ret til at trække på ydelser i Danmark. Den udvikling skal vi have vendt. Udlændinge må som hovedregel forsikre sig selv.

Politisk slendrian gennem mange år har tilladt et så afslappet forhold til at tildele et privilegium som indfødsret til udlændinge. I en retsstat kan vi selvfølgelig ikke uden videre tage indfødsretten fra disse mennesker igen. Men begår man kriminalitet, der medfører en ubetinget frihedsstraf, bør man frakendes det statsborgerskab, man blev tildelt ved lov.

Det er voldsomt, men afgørende nødvendigt for at rette op på den katastrofe, som 35 års fejlslagen udlændingepolitik har påført det danske samfund. Og det er samtidig en indikation på, at jo længere politikerne venter med at korrigere deres egne fejl og løse problemerne fra bunden, jo skrappere midler må der tages i brug.

Borgerlig solidaritet

Nye Borgerlige er et borgerligt parti. Vi er overbeviste om, at danskernes frihed til at leve sammen og forme fremtiden i et selvstændigt land er det, som har gjort det muligt at skabe et velstående samfund. Den frihed er under pres.

De værdier, som binder os sammen som et folk, er bygget op gennem mange generationer. Vi har tillid til hinanden, og der eksisterer en borgerlig solidaritet mellem danskerne, som gør, at vi tager vare på hinanden.

Den solidaritet er ikke skabt af velfærdsstaten, men den er en helt grundlæggende forudsætning for velfærdssamfundet. Uden den borgerlige solidaritet i Danmark svinder villigheden til at tage vare på hinanden ind. Villigheden til at betale en relativ høj skat for at sikre, at også dem, som ikke kan klare sig selv eller har mindre end de fleste, får adgang til sundhed, uddannelse og en værdig alderdom.

Det er unikke værdier skabt af tidligere generationer og et særkende ved Danmark. Dem har vi en pligt til at passe på.

Når store grupper af indvandrere i samfundet ikke deler vores værdier, reagerer staten ved at øge kontrollen, antallet af love stiger, og reglerne bliver mere komplicerede. Alt sammen for at holde sammen på et system, der i realiteten kun kan fungere, når den borgerlige solidaritet bærer det igennem.

Det handler ikke om at føre Danmark tilbage til en svunden tid. Det handler om at erkende, at et lille homogent land i en globaliseret verden kan høste store udbytter af frihandel og vandrende arbejdskraft – hvis vi forstår at holde sammen på os selv og bevare vores danske værdifællesskab.

Udlændinge skal være velkomne i vores land, når de yder og bidrager positivt. Udlændinge, der bryder vores love, trækker på vores solidaritet og modarbejder vores værdier, skal ikke være her.

Pernille Vermund er formand for Nye Borgerlige.

Serie

13 partier – 13 valg

Under valgkampen stiller Information kronikpladsen til rådighed for de 13 opstillingsberettigede partier. Vi har bedt partilederne besvare disse tre spørgsmål:

– Hvad er det sværeste problem, vi skal have løst?

– Hvad er den mindst ringe løsning?

– Hvilke værdier og principper hos jer gør, at det er netop det problem og den løsning, I vælger at fremhæve?

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

David Engelby

Altså en Endlösung? Det anede mig.

Ole Frank, Torben Bruhn Andersen, Christel Gruner-Olesen, Niels Duus Nielsen, Mogens Holme, Hans Larsen, søren ploug, Steffen Gliese, Carsten Wienholtz, Gert Romme, Rasmus Knus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel
Niels Duus Nielsen, Hanne Ribens og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Fra ovenstående link :

"Prominent nationalkonservativ arrangør: Nye Borgerlige blev stiftet blandt nationalkonservative og nynazister
Centrale dele af fortællingen om Nye Borgerliges dannelse er udeladt i Pernille Vermunds bog. Det siger en af arrangørerne af den nationalkonservative fest, Mosbjerg Folkefest, hvor partidannelsen angiveligt blev cementeret."

Publiceret den 30. april 2019

Torben Bruhn Andersen, Britta Hansen, Niels Duus Nielsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Den arketypiske Nye Borgerlige vælger er en ældre hvid mand :

https://www.altinget.dk/artikel/hvem-stemmer-paa-vermund-og-co-her-er-ar...

Carsten Nørgaard

»Borgerlig solidaritet?« Med Nye Borgerlige?
Ingen interesse overhovedet!

Ole Frank, Torben Bruhn Andersen, Britta Hansen, Kim Folke Knudsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Tue Romanow, Steffen Gliese, Hanne Ribens, Carsten Wienholtz, Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Trond Meiring anbefalede denne kommentar

Hvad skal man gøre når man er blind på højre Øje? Og vi vil så gerne afskaffe parallelsamfund og ghettoer.

Vi lever i den lukket del af de sociale netværk, her fester vi med venner fra de neo nationalsocialistiske og racistisk grupper, når vi ikke fester drikker vi en øl og har sociale samvær med foredrag om den rene verden og alt det der er galt med den gamle. Vi afholder larmende koncerter for at støtte vennerne der fører krigen, ganske uforstyrret.

Sammen med de neo ultraliberalister ejer vi en mange, af de lukke sociale netværk, her fanger vi de letpåvirkelige så de kan høre om den rene verden og alt det der er galt med den gamle, foderet med falske påstande, er de klar til leve i den rene verden hvor der kun er en sandhed, så kan vi styre hvad stemmes på, eller ved få dem til ikke at stemme, det gode er at neo ultraliberalister søger naturlig vis for at penge skal vi aldrig mangle, så vi køber al det reklame der de brug for, så de rigtige bliver valgt, og med falske nyheder sørger vi for at en anden får skylden, dette gør vi ganske uforstyrret.

Vore kamp fælder i Tyskland har lavet en instruktionsvideo, her kan du se om tidlige aktioner og indsatser, for den rene verden.
Den er med engels tekst, så kan alle være med. Brug 43 min.
https://www.zdf.de/dokumentation/zdfzoom/videos/zdfzoom-democracy-under-...
Husk den der lever Højre, lever ganske uforstyrret

Eva Schwanenflügel, Ole Frank, Kim Folke Knudsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar

Undskyld min ironiske tone
Aldrig har vores demokrati så udsat, hvis ikke politiker og pressen står vagt nu er det for sent.
Det der giver os frihed bruges til at nedbryde vort samfund

Nike Forsander Lorentsen, Torben Bruhn Andersen, Arne Albatros Olsen, Trond Meiring, Niels Duus Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

@Eva Schwanenflügel
Tak for de gode link
lige de spørgsmål kan man forstå hvad jeg mener, eller er det at have, et tysk syn på EP og FV forkert.
ZDFzoom beskriver penge strømme og metoder til at påvirke valgene over alt.
"Når debatten handler om udlændinge, eksploderer både DF og De Radikale på Facebook"
Det er for mig et bevis på, at der i Danmark også er en troldehær som, står klar til angreb når det handler om
SK og NB, og myndigheder er blind på højre Øje?

Ole Frank, Britta Hansen, Kim Folke Knudsen, Trond Meiring og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Største fejl i din argumentation, Pernille Vermund, er at betragte et stort antal forskellige mennesker som én gruppe, Der fejler du big time...

Hanne Zachariassen, Ole Frank, Vivi Rindom, Britta Hansen, Anders Reinholdt, Kim Folke Knudsen, Niels Duus Nielsen, Trond Meiring og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Runa Lystlund

Grå stær kan kureres, men kræver en operation. Det er værre med grøn stær, her kan man miste synet.

Trond Meiring, Trond Meiring og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

@ Karsten Jensen
13. maj, 2019 - 16:59

Jeg læste for ikke så længe siden at troldene er ganske koordinerede når de angriber, men at de ikke nødvendigvis er særlig mange.
(Det var i forbindelse med at Ekstra Bladets valgbarometer var blevet hijacket af trolde fra 4CHAN, der sendte tusindvis af stemmer pr. mand, så det pludselig så ud som om Stram Kurs havde fået 28% af stemmerne)
Men er ikke sikker på hvad du mener med myndighedernes blinde øje?
Godt du kunne bruge linksene :-)

Søren Kristensen

Forestillingen om at vi kan løse indvandrerproblemerne fra bunden er lige så utopisk som forestillingen om at danskerne begynder (igen) at lave mad fra bunden. I det hele taget er de tider hvor tingene blev løst fra bunden uigenkaldeligt forbi og mon ikke det snarere vil gå den anden vej, hvor tingene løses oppe fra, dvs. fra toppen.

Eva Schwanenflügel

Et Bestyrelsesmedlem hos Nye Borgerlige delte antisemitiske konspirationsteorier på Facebook om Angela Merkel :

https://redox.dk/nyheder/bestyrelsesmedlem-hos-nye-borgerlige-delte-anti...

Runa Lystlund

Jeg så den første udsendelse med Pernille Vermund og hendes veninde til 10 års alderen på DR. Her blev vi klar over, at Pernille opholdt sig meget hos Sherin Khankans forældre. Vi så, at Sherin Khankans mor var finsk og kristen og faren var muslim.

Pernilles mor var stewardesse og stewardesser, piloter og luftkaptajner flyver på alle mulige tidspunkter af døgnet. Så vidt jeg har forstået det, var Pernilles far ligeledes ansat hos SAS. De har også vagter. Således har hun nydt godt af venindens forældre.

Det forekommer mig, at Pernille gengælder den omsorg hun fik fra Sherin Khankans udenlandske forældre, dårligt. Nu forfølger hendes parti alle udlændinge, gør små indvanderbørn bange for at de bliver smidt ud og skaber usikkerhed i et ellers sikkert samfund.

Hun kræver også, at udlændinge smides ud, hvis de mister deres arbejde eller bliver syge. Pernille selv har været ansat i ca. 2-3 år hos et nu lukket arkitektfirma h.s.ark. jævnfør oplysninger fra hendes egne sociale medier. Herfra gik hun på barsel, så vidt vides. Efterfølgende kan vi se, at der er åbnet 5 firmaer på hendes hjemmeadresse. Kun ét enmandsfirma, der blev stiftet i 2016 er stadigvæk åbent. Hvor meget har Pernille Vermund selv, der har født tre drenge, egentlig tjent til det danske samfund, efter alle fradrag?

Spørgsmålet er rimeligt, set i lyset af hendes krav til udlændinges indsats i samfundet.

Skal indvandrere være sekundavare i DK og selv skulle f.eks. betale for evt. sygdom, selv om de har bidraget til det danske samfund hele deres liv? Hvordan vil andre lande reagere på dens slags hjemmefødningepolitik og hvordan vil de behandle danskere, der vil prøve lykken i udlandet?

Nu er det ikke sådan, at jeg ikke synes indvandrere bør arbejde og der er problemer med integrationen og kriminalitet nogen steder. Hvordan skal udlændinge integreres, hvis der ikke bor nogle danskere i deres nabolag. Hvilke danske børn skal de lege med og blive venner med. Danske politikere har svigtet deres rolle, det er der ingen tvivl om. De har parkeret indvandrere i flokke, bestemte steder i sociale boligbyggerier. Ingen politiker højre eller venstre er uden ansvar.

Nygift fru Pernille Vermund Tvede vil gøre integrationen endnu ringere og oven i købet endnu mere hadsk. Indvandrerproblemer bliver ikke løst ved at slå på folk, men ved at få dem til at føle sig som del af samfundet og som nyttige samfundsborgere. Kig bare på de rige danske skatteflygtninge i Schweiz, de holder sammen og danner parallelsamfund i Schweiz.

Muslimer er blevet chikaneret verbalt af DF siden Glistrups tid. Had avler had.

Eva Schwanenflügel, Christel Gruner-Olesen, Britta Hansen, Kim Folke Knudsen og Palle Pendul anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Nye Borgerlige vil afskaffe Topskatten, indføre en maksimums indkomstskat på 37% uanset indkomst og afskaffe Selskabsskatten. Det er deres program læs det selv.

Det bliver lige en regning på i omegnen af 60 mia.kr. som skal hentes ved yderligere offentlige besparelser.

Jobcentrene bliver hos Nye Borgerlige ikke kun reduceret de forsvinder helt.

Hvilke offentlige ydelser skal betale skattefesten hos Nye Borgerlige ?

Dagpenge ?
Førtidspension ?
Folkepension ?
Sygedagpenge ?
Offentlige institutioner Arbejdstilsynet med mere ?

Det er ifølge Pernille Vermund specielt DJØFERNE, som er ansat i det offentlige, som partiet vil luge ud af. Hvad med SKAT skal de igennem en ny rundbarbering ?

Jeg imødeser svar fra tilhængerne af Nye Borgerlige.

Der er næsten ingen aktuel debat om konsekvenserne af Nye Borgerliges program hen imod Minimalstaten.

Bemærk venligst hvis BLÅ BLOK vinder og Nye Borgerlige bliver tungen på vægtskålen, så vil Liberal Alliances politik føles som den rene socialdemokratiske medicin. Løkkes 69 mia.kr. forsvinder udi i skattelettelser til de mest velstillede og til de firmaer, som endnu betaler Selskabsskat.

Link til Nye Borgerliges hjemmeside.
https://nyeborgerlige.dk/politik/oekonomisk_plan/

Link til TV2 gammel nyhed fra 2016 om Nye Borgerliges økonomiske politik.
http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-11-11-haard-kritik-af-nye-borgerlige-...

VH
KFK

Eva Schwanenflügel, Britta Hansen og Runa Lystlund anbefalede denne kommentar
Runa Lystlund

Præcisering.
Muslimer er blevet chikaneret verbalt af Fremskidtspartiet og DF helt tilbage til Glistrups tid. Had avler had.

Eva Schwanenflügel, Ole Frank, Trond Meiring og Kim Folke Knudsen anbefalede denne kommentar
Runa Lystlund

Nye Borgerliges økonomiske politik, ser mod Schweiz og schweizisk samfundsopbygning, som er meget forskellig fra den danske. Har Nye Borgerlige tænkt sig, at vi brænder grundloven og indfører direkte valg og så at sige nedlægger Folketinget.

Ved Pernille Vermund Tvede tidligere Gere, at den russiske Ayn Rand døde på offentlig forsørgelse. Ayn Rand er det lys, der lyser i Lars Seier Christensen, LA og Nye Borgerliges økonomiske politik. Det er sådan her i livet, at ingen af os er udødelige, selv om det kan synes sådan i korte øjeblikke, især mens man er ung. Dette bliver Pernille Vermund Tvede nød til at tage ind i ligningen.

Nye Borgerlige vil spare 77 milliarder indtil 2025 og opsige 20.000 offentlige ansatte. Hvor bliver disse stillinger sparet?

@ Eva Schwanenflügel

jeg mener ikke om de dragne streger på EB. men i debat sporet der er troldene er ganske koordinerede
skriver EB om SK på 2 min. er der mere end 300 kommentarer, der alle fortælle at SK er det eneste ene
som Mimi Jakobsen fik at føle eller som "Information Nye Borgerlige har de mest rasende følgere på Facebook"

Jeg mener, at står er indvander og en højreorienteret som laver optøjer bliver indvander anholdt
myndigheder er blind på højre Øje? eller skyklap for højre Øje, Man kan se indvandrerghettoer men ikke højreorienteret parallelsamfund?
forsvarsminister Claus hjort Frederiksen taler om påvirkning fra Rusland, kan eller vil han ikke se at, EP og FV
valget bliver påvirket af neo ultraliberalister fra USA, som de viser i dokumentaren fra ZDFzoom
SK og NB kan få støtte som de ikke kender til. Og der ved være valget rigeste hvem tjekker hvor penge kommer
fra til FB reklamer?

@ Eva Schwanenflügel
jeg glemte link. det EB skriver er kun det halve ZDFzoom går dyder
https://ekstrabladet.dk/plus/politik/valget-paa-vrangen-algoritmer-giver...

Kenneth Jacobsen

Hvad er egentlig rationalet bag den tankegang, Thomas? Normalt har vi et retsvæsen, som straffer folk for de forbrydelser, de måtte have begået - feks et antal år, som fastlagt gennem lovgivningen. Hvorefter man har betalt, eller sonet sin gæld til samfundet, og kan genoptage sit liv i frihed, forsåvidt begynde påny. Det har taget tid og omtanke for Danmark at nå dertil. Nu siger man så, at mordere og voldtægtsmænd skal udvises - hvis de mangler det rødbedefarvede. For mange giver det mening, men jeg undrer mig: disse mennesker tilhører altså en anden form for mennesker, som pr definition ikke kan afsone deres straf efter landets love? Selvom vi alligevel mener at kunne straffe dem efter selvsamme love? Og hvis det handler om at de skal straffes med udvisning, fordi de har forbrudt sig mod gæstfriheden, hvorfor gør vi hjemmefødinge så selv så lidt ud af denne åbenbart prisværdige gæstfrihed? Og dertil: hvordan egentlig så med de mordere og voldtægtsmænd, vi selv har avlet - hedder det ikke at det er værre at skide i egen rede?

Runa Lystlund

Thomas Poulsen. Rettelse.
Hvis du og Pernille Vermund kendte noget til det danske retssystem og domme, ville I vide, at mange dømte er udvist i både i byret og efterfølgende i landsret, div. steder. Mange sidder i fængsel for så at blive udvist. Mange kan ikke blive sendt hjem, fordi ingen vil tage imod dem. Det spiller ingen rolle, om Danmark så gik ud af alle konventioner i disse tilfælde. Man kan ikke sende et menneske væk, ingen vil tage imod. Hvad vil Nye Borgerlige så gøre? Vil de indføre dødsstraf eller sende dem til Schweiz?

Sæt jer ind i hvad der sker i Danmark. Jeres udsagn er bygget på total uvidenhed om tingenes tilstand. Danmark er et uhyre strengt land, hvad retsvæsenet angår.

Det mindste man kan forlange af en kommende politiker, der stiller op til Folketinget er, at hun/han ved noget om hvad hun/han taler om. Det tyder det ikke på, hverken udfra Vermunds eller din udtale.

Eva Schwanenflügel

@ Karsten Jensen

Tak igen for yderligere oplysninger og uddybning.
Jeg er helt enig med dig.

@Eva Schwanenflügel

Tak for svaret, og dine tilbagemeldinger som jeg finder meget brugbare og inspirere
du har lært mig at det er godt at sætte dato og klokke på link, tak

Eva Schwanenflügel

@ Karsten Jensen

Selv tak for dine relevante kommentarer til debatten.
Og jeg lærte selv det med at sætte dato og tid på af en anden debattør herinde :-)