Folk

FOLK

24. juni 2019

Krimiforfattere

Flere og flere danskere går på litterære skriveskoler. Det er sjældent krimier, de lærer at skrive. Det er en skam, mener Gyldendal, som derfor åbner en krimiskole med fokus på plot. Kurset er gratis, men de udvalgte elever skal underskrive en optionskontrakt med forlaget.

Tidsskeptiker

På øen Sommarøy nord for polarcirklen er der hver sommer lyst i 69 døgn. Det gør døgnrytmen så flydende, at man ifølge en øboer helt bør afskaffe tidsmåling. Kjeld Ove Hveding har lavet en facebookgruppe ved navn Time-Free Zone og indsamlet underskrifter til Stortinget.

Defeminist I

En anonym superheltefan har klippet sin egen »defeminiserede« version af den populære Avengers: Endgame. Vedkommende er slet ikke fan af superheltinder, så Brie Larsons karakter Captain Marvel er klippet helt ud, ligesom de andre kvindelige karakterers roller er nedtonet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu