Folk

FOLK

7. juni 2019

Isabella Arendt

Valget endte som endnu en stor skuffelse for Kristendemokraterne. Først troede de, at de var over spærregrænsen – det var de så ikke alligevel. Så troede de, at de fik et kredsmandat – det gjorde de så ikke alligevel. Abort mission, som man siger.

Anders Samuelsen

Trist var stemningen også hos Anders Samuelsen, som måtte trække sig som formand for Liberal Alliance, efter hans parti mistede ni mandater – herunder Samuelsens eget. Før han trak sig, nåede han lige at modtage de obligatoriske dolkestød fra partifællerne Henrik Dahl og Merete Riisager.

Kim Christiansen

»Hej Kim, jeg er journalist på Radio24syv. Vil du være med til en kort kommentar på valget her mellem 6-9?«

Sådan skrev en journalist fra radiokanalen til Dansk Folkepartis transportordfører Kim Christiansen. Svaret? En fuckfinger:

Aki-Matilda Høegh-Dam

Og så til en, som er glad, nemlig den tidligere Miss Danmark-finalist Aki-Matilda Høegh-Dam, som overraskende blev valgt på Grønland. Hun tog pladsen fra den skandaleramte Aleqa Hammond, så det er nogle små sko, den 22-årige statskundskabsstuderende skal fylde ud.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Oluf Husted
Eva Schwanenflügel og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu