Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis.
Debat
11. juni 2019

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Manden med flere navne end en nyfødt fra den kreative klasse meddelte fredag, at han ikke gider være partileder efter Anders Samuelsen. Sidst han prøvede med Borgerligt Centrum, holdt det et halvt år. Han overgik selv Naser Khader i disciplinen ’kør din startup i sænk’.

Morten Østergaard

De Radikale, som de alle sammen kommer fra, holdt i øvrigt deres egen stille udrensning fredag. I en glad pressemeddelelse om genvalg af ledelsen manglede navnet bare på (nu tidl.) næstformand Martin Lidegaard. Smilende humanister er de mest skræmmende snigmordere.

Alex Vanopslagh I

Ny partileder for liberalisterne er denne nyvalgte 27-årige statskundskaber, der måske er bedst kendt for i en kronik i 2014 at forklare, hvorfor kvinder både i sengen og på arbejdspladsen er vilde med dominerende mænd. Selv kalder han det nu ’et fjollet indlæg’.

Alex Vanopslagh II

Dermed har Alex måske ubevidst allerede fundet den nye partilinje, der både signalerer politisk konsistens fra Samuelsen-tiden med fuckups og nyskabelse, fordi man er klar til at stå ved dem. Linjen kan bedst summeres op i det nye partislogan: ’LA – plads til kovendinger’.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her