Folk

FOLK

12. juni 2019

Pia Kjærsgaard I

Dansk journalistiks sporhunde har sniffet sig frem til en sand bombe af en nyhedshistorie: Dansk Folkepartis grand old lady trækker sig som Folketingets formand, rapporterer blandt andet DR på baggrund af et facebookopslag fra politikeren selv. Hvem havde set det komme?

Journalister

Rygterne vil vide, at der er flere chokafsløringer på vej. Angiveligt er man meget tæt på at kunne dokumentere, at Thomas Borgen trak sig fra Danske Bank, at Løkkes dage som statsminister er talte, og at hundredvis af DR-ansatte har tænkt sig at forlade deres job.

Pia Kjærsgaard II

Efter sin fuldstændigt frivillige retræte planlægger mamma DF at tage den lidt med ro på skatteydernes regning. Hun foretrækker en »overordnet rolle«, hvor hun kan tale om de emner, »som berører mig personligt«. Ordførerskaber og udvalgsarbejde er også så trættende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu