Folk

FOLK

13. juni 2019

Alex Vanopslagh

Genrejsningen af Liberal Alliance betros nu partiets ungdommelige ideolog, der er kendt som benhård polemiker. Omskrives den ny partichefs særegne navn i en anagramform, blotlægges en sandhed om hans gemyt: ’en gal Saxo-hvalp’.

Pia Kjærsgaard

Folketingets afgående formand begræder ikke blot folkeflertallets skifte, men nu også hele den såkaldte befolkningsudskiftning. Når folket vender nationalpopulister ryggen, har disse vel ikke anden udvej end at vælge sig et andet folk.

Mark Zuckerberg

Facebook vil ikke nedtage en såkaldt deepfake-video, der udstiller demokraten Nancy Pelosi som fuld og snøvlende. Nu cirkulerer en ny deepfake-video, der fremstiller Facebooks egen chef som dæmonisk skurk. Ej heller den fjernes.

Connie Hedegaard

Forhandlingerne om et nyt regeringsgrundlag kan få et borgerligt aftryk, selv om kun rød blok deltager. Den konservative tidligere klimaminister, i dag forkvinde for den grønne tænketank Concito, siges således at bistå forhandlerne med konkrete ideer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu