Folk

FOLK

15. juni 2019

Joe Biden

Der har været mange politiske løfter i den danske valgkamp, men det er ikke noget i forhold til den amerikanske, hvor demokraten Joe Biden har hævet sig over dagligdagens trakasserier og lovet, at hvis han bliver valgt, så vil han finde en kur mod kræft.

Folket

Torsdag åbnede Folkemødet på Bornholm. Åbningsarrangementet var en såkaldt ’Walk and talk’, og selv om der hverken er noget galt med at tale eller gå tur sammen, så er det alligevel forunderligt, at kombinationen af de to ting bliver til et koncept. Men nuvel. Mødet fortsætter de kommende dage med ’Sit and talks’.

Uffe Elbæk

Apropos Folkemøde: Uffe Elbæk (Alt) har de seneste måneder fået kritik for at være egenrådig, for at udnytte sin position, for at hænge medlemmer og frivillige ud og for at være en dårlig leder, men her i spalten vil vi gerne notere, at der synes at være en udbredt opfattelse af, at han klarede det glimrende til DJ-battle torsdag aften på Folkemødet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu