Folk

FOLK

Debat
19. juli 2019

Ferierende

Den nyudnævnte fødevareminister, Mogens Jensen (S), har allerede nu fundet behov for at slappe af. Det gør han i det italienske vindistrikt Barolo. Det oplyser Ekstra Bladet, der på Instagram har fundet en feriehilsen fra Mogens Jensen til hans 1.000 følgere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mogens Jensen (@mogensjensen) on

Pjækkere

Knapt så heldigt for Mogens Jensen oplyser Ekstra Bladet, at han på grund af sin ferie i vindistriktet er udeblevet fra sit første møde med EU’s landbrugs- og fødevareministre. Det fandt sted i mandags. Danmark måtte nøjes med at være repræsenteret af en diplomat.

Pligtforsømmere

Venstres nyvalgte medlem af EU-Parlamentet, Asger Christensen, der har fået sæde i Parlamentets Landbrugsudvalg, mener, at Mogens Jensens udeblivelse fra ministermødet er »grænsende til pligtforsømmelse«:

»Et dårligt signal til resten af Europa,« siger han.

Udeblivende

I en mail forklarer Mogens Jensen sin udeblivelse: »En ferie skal nu engang placeres et eller andet sted i kalenderen, og da en ministers kalender aldrig er helt tom, vil der være møder, jeg ikke deltager i.« Jovist, det handler om at prioritere sin tid.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her